bickle027 napisał/a:
Wszyscy się mylicie, poprawna forma to Gasglow.
Ale, biorąc pod uwagę zgromadzenie transów z filmiku, powinni rozważyć zmianę nazwy na "Gasblow"
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
darek1234 napisał/a:
Jest na to bardzo prosty sposób: skropić świńską krwią i rozrzucić świńskie mięso
kupowałem teraz szynkę do wędzenia - kupiłem po 22 zł , ale widziałem po 34 też ! W zeszłym roku po tyle była polędwica
I teraz tak.
1. Każdy z nich ma, lub będzie miał, minimum 4 dzieci. Wiadomo państwo płaci to co mają sobie żałować.
2. Swoje córki trzymają krótko za mordę i każą im się wiązać tylko z innymi c🤬kami. A jak któraś się postawi to niechcący wypada z balkonu.
3. Swoje żony trzymają jeszcze krócej za mordę. Ma rodzić dzieci i siedzieć cicho na dupie. A jak któraś się postawi to wp🤬l.
4. Ich synowie mogą dymać każdą k🤬ę która m się nawinie. A wiadomo że europejskie k🤬iszony są łase na c🤬te k🤬sy. A jak którejś zaleje formę, to wtedy bierze ją sobie za żonę i wracamy do punktu 3.
Właśnie dlatego oni wygrają.
1. Każdy z nich ma, lub będzie miał, minimum 4 dzieci. Wiadomo państwo płaci to co mają sobie żałować.
2. Swoje córki trzymają krótko za mordę i każą im się wiązać tylko z innymi c🤬kami. A jak któraś się postawi to niechcący wypada z balkonu.
3. Swoje żony trzymają jeszcze krócej za mordę. Ma rodzić dzieci i siedzieć cicho na dupie. A jak któraś się postawi to wp🤬l.
4. Ich synowie mogą dymać każdą k🤬ę która m się nawinie. A wiadomo że europejskie k🤬iszony są łase na c🤬te k🤬sy. A jak którejś zaleje formę, to wtedy bierze ją sobie za żonę i wracamy do punktu 3.
Właśnie dlatego oni wygrają.
Jaki tu problem?
Jak procesja na boże ciało pop🤬la przez całe miasto, to też płaczecie?
Jak procesja na boże ciało pop🤬la przez całe miasto, to też płaczecie?

isjasdija napisał/a:
ale bym tam granaba jebna
A co to jest "jebna", baranie?

Love_is_Love napisał/a:
Tak samo nawiedzeni jak nasi na Bożym Ciele...
Rynek nie cierpi pustki. Zachodnia postępowa Europa odchodzi o kościoła i religii a pustkę wypeniają musilimy. Jestem wierzący ale nie ortodoksyjnie i z dwojga złego wolę zepsuty kościół niż szariat.
Sadisticzny napisał/a:
A co to jest "jebna", baranie?
"Jebna" to c🤬j.
Co to jest GRANABA?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Ciężko jest zgadnąć, skoro w grę wchodzi nie istniejące miasto Glascow.
żmij napisał/a:
"Jebna" to c🤬j.
Co to jest GRANABA?
Granaba to ich prorok
podpis użytkownika
Putin la Puta Kaput
yaiba napisał/a:
Granaba to ich prorok
Czyli Jebna to imię jego.
Jebna Granaba
I wszystko stało się jasne

podpis użytkownika
Co się dziwicie, liderem Szkockiej Partii Narodowej został Humza Yousaf, c🤬ty który czuje się Szkotem, burmistrzem Londynu jest pakistan a następnym królem będzie pewnie jakiś somalijczyk.
A już myślałam, że tak padają bo ktoś serią z CKM do nich nap🤬lał