Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Zgadnij gdzie
SlimShady • 2023-03-31, 23:36
ukryta treść
Oczywiście Glascow.

Pierwszy minister Szkocji także jest muzułmaninem

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij 2023-04-01, 9:23 2
bickle027 napisał/a:

Wszyscy się mylicie, poprawna forma to Gasglow.

Ale, biorąc pod uwagę zgromadzenie transów z filmiku, powinni rozważyć zmianę nazwy na "Gasblow"
Zgłoś
martils 2023-04-01, 11:51 2
darek1234 napisał/a:

Jest na to bardzo prosty sposób: skropić świńską krwią i rozrzucić świńskie mięso

kupowałem teraz szynkę do wędzenia - kupiłem po 22 zł , ale widziałem po 34 też ! W zeszłym roku po tyle była polędwica
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-04-01, 12:05 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-04-01, 12:11 5
Hitler wiedział co robi..
Zgłoś
Nexiv 2023-04-01, 12:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-01, 12:55 1
isjasdija napisał/a:

ale bym tam granaba jebna

A co to jest "jebna", baranie?
Zgłoś
Goldi85 2023-04-01, 13:00
Jestem zawiedziony... nic nie wybuchło..
Zgłoś
konto usunięte 2023-04-01, 13:20
Love_is_Love napisał/a:

Tak samo nawiedzeni jak nasi na Bożym Ciele...

Rynek nie cierpi pustki. Zachodnia postępowa Europa odchodzi o kościoła i religii a pustkę wypeniają musilimy. Jestem wierzący ale nie ortodoksyjnie i z dwojga złego wolę zepsuty kościół niż szariat.
Zgłoś
żmij 2023-04-01, 13:25 1
Zgłoś
JohnDoe 2023-04-01, 13:40
Ciężko jest zgadnąć, skoro w grę wchodzi nie istniejące miasto Glascow.
Zgłoś
yaiba 2023-04-01, 13:46
Zgłoś
żmij 2023-04-01, 14:33
yaiba napisał/a:

Granaba to ich prorok

Czyli Jebna to imię jego.
Jebna Granaba
I wszystko stało się jasne
Zgłoś
angel_punx 2023-04-01, 15:43 1
Zgłoś
robo72 2023-04-01, 17:32 3
to już jest nie do wyplewienia.
Zgłoś
psotna_cipka 2023-04-01, 18:00
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem