Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:12
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-12, 20:28 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
not_NULL 2011-07-16, 11:51
Ja chciałem tylko zwrócić uwagę, że trzeba by zsynchronizować bazę, albo coś... bo np tutaj sadol.pl/piwa/skupek,6198/otrzymane/2400 jest 8pustych stron - i to nie tylko u niego. Jeśli sporo użytkowników tak ma (a wiem że Skupek nie jest jedyny) to może poprawienie tego troszkę odciąży i usprawni forum?

Ot, taka sugestia tylko.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-16, 18:14 1
Nostry napisał/a:

Właśnie Bóg zabił przynajmniej 7 kotków

Zgłoś
konto usunięte 2011-07-18, 20:50
Proponuję karać za wstawianie "xD" 'xd' w tytułach tematów.
Zgłoś
Dannyk 2011-07-18, 20:57 2
Cytat:

Proponuję karać za wstawianie "xD" 'xd' w tytułach tematów.

Lepiej kasować takie tematy.
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 13:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-20, 13:08
eL_AdameK, masz na mailu, a modom nie chce się szukać jak coś jest oczywiste, myślisz, że to jest 5 tematów na dobę?
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 15:39
Na mailu nic nie mam i nigdy nie miałem tak samo na pw, i co mnie to obchodzi ile tematów macie na dobę, taka praca, podjąłeś się to nie narzekaj. Proszę tylko o to żeby link z tematem, który się powtórzył zawsze był podany jeżeli temat trafia do było.pl, a jeżeli jest kasowany to niech ten biedny mod wyśle go na pw do autora. Nie wiem też od czego zależy, że jeden temat zostaje skasowany a inny przeniesiony.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-20, 15:44 1
eL_AdameK napisał/a:

Na mailu nic nie mam i nigdy nie miałem tak samo na pw

Hmm, dziwne, sprawdź ustawienia w edycji profilu,
eL_AdameK napisał/a:

co mnie to obchodzi ile tematów macie na dobę, taka praca

To nie jest praca, nikt za to nam nie płaci, z dobrego serca tylko,
eL_AdameK napisał/a:

żeby link z tematem, który się powtórzył zawsze był podany

królem to Ty nie jesteś i nie będziesz specjalnie traktowany,
eL_AdameK napisał/a:

Nie wiem też od czego zależy, że jeden temat zostaje skasowany a inny przeniesiony.

ponieważ dział hard nie ma było.pl i stamtąd są kasowane. Temat zakończony.
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 15:46
Królem nie jestem, ale poprosiłem jak człowiek. Zresztą jakie specjalne traktowanie, tak jest w regulaminie. Konto mam dobrze skonfigurowane.

[ Komentarz dodany przez: Lnkk: 2011-07-20, 16:00 ]
Wina może być po stronie Twojej poczty.
Zgłoś
~Angel 2011-07-20, 15:54
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 16:12
Zgłoś
~Angel 2011-07-20, 20:46 6
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-31, 10:06
Jak wybieram 10 losowych na hardzie to wyświetla tylko 1
Zgłoś
miedziak 2011-07-31, 14:47 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem