Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
~Faper Noster 2011-07-12, 17:32 1
Właśnie Bóg zabił przynajmniej 7 kotków

podpis użytkownika

21 = 3 * 7
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-12, 20:28 5
Nostry napisał/a:

Celowo piszę tak c🤬jowe posty.
Zgłoś
not_NULL 2011-07-16, 11:51
Ja chciałem tylko zwrócić uwagę, że trzeba by zsynchronizować bazę, albo coś... bo np tutaj sadistic.pl/piwa/skupek,6198/otrzymane/2400 jest 8pustych stron - i to nie tylko u niego. Jeśli sporo użytkowników tak ma (a wiem że Skupek nie jest jedyny) to może poprawienie tego troszkę odciąży i usprawni forum?

Ot, taka sugestia tylko.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-16, 18:14 1
Nostry napisał/a:

Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-18, 20:50
Proponuję karać za wstawianie "xD" 'xd' w tytułach tematów.
Zgłoś
Dannyk 2011-07-18, 20:57 2
Cytat:

Proponuję karać za wstawianie "xD" 'xd' w tytułach tematów.

Lepiej kasować takie tematy.
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 13:02
Mnie to ciągle wkurza, że jak dodam temat to zostaje on usunięty bez żadnego powodu, bo tak mi się zdaje ze względu na to, że nic nie przychodzi na pw że już było i c🤬jowo otagowane, albo ktoś wrzuca sobie to do było.pl bez podania linka, no co to ma być. Jeżeli chcecie żeby użytkownicy przestrzegali zasad to niech moderatorzy też to robią. No i jak można otagować ten filmik sadistic.pl/ciagnie-psa-za-samochodem-vt83922.htm tak h🤬jowo żebym nie mógł go znaleźć.... Pozdrawiam

podpis użytkownika

StreetRacingFever
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-20, 13:08
eL_AdameK, masz na mailu, a modom nie chce się szukać jak coś jest oczywiste, myślisz, że to jest 5 tematów na dobę?
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 15:39
Na mailu nic nie mam i nigdy nie miałem tak samo na pw, i co mnie to obchodzi ile tematów macie na dobę, taka praca, podjąłeś się to nie narzekaj. Proszę tylko o to żeby link z tematem, który się powtórzył zawsze był podany jeżeli temat trafia do było.pl, a jeżeli jest kasowany to niech ten biedny mod wyśle go na pw do autora. Nie wiem też od czego zależy, że jeden temat zostaje skasowany a inny przeniesiony.

podpis użytkownika

StreetRacingFever
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-20, 15:44 1
eL_AdameK napisał/a:

Na mailu nic nie mam i nigdy nie miałem tak samo na pw

Hmm, dziwne, sprawdź ustawienia w edycji profilu,
eL_AdameK napisał/a:

co mnie to obchodzi ile tematów macie na dobę, taka praca

To nie jest praca, nikt za to nam nie płaci, z dobrego serca tylko,
eL_AdameK napisał/a:

żeby link z tematem, który się powtórzył zawsze był podany

królem to Ty nie jesteś i nie będziesz specjalnie traktowany,
eL_AdameK napisał/a:

Nie wiem też od czego zależy, że jeden temat zostaje skasowany a inny przeniesiony.

ponieważ dział hard nie ma było.pl i stamtąd są kasowane. Temat zakończony.
Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 15:46
Królem nie jestem, ale poprosiłem jak człowiek. Zresztą jakie specjalne traktowanie, tak jest w regulaminie. Konto mam dobrze skonfigurowane.

[ Komentarz dodany przez: Lnkk: 2011-07-20, 16:00 ]
Wina może być po stronie Twojej poczty.

podpis użytkownika

StreetRacingFever
Zgłoś
~Angel 2011-07-20, 15:54
przeczytaj sobie ten temat - a w szczególności punkt 15!
sadistic.pl/co-wk🤬ia-moderatora-vt58628.htm

podpis użytkownika

Zgłoś
eL_AdameK 2011-07-20, 16:12
@Lnkk w spamie nic nie mam, zapytajcie innych użytkowników może ten skrypt nie działa.

@Angel nie próbuje z wami walczyć, wszedłem do działu ".../Zasugerj zmiany" i to są właśnie moje sugestie, które na pewno nie są trudne do wykonania, a po prostu ułatwiłyby życie. Ale pewnie, lepiej wypiąć się tyłkiem i jebnąć posta żeby nie wk🤬iać moderatorów, bo to przecież dla niech ten portal został stworzony.

podpis użytkownika

StreetRacingFever
Zgłoś
~Angel 2011-07-20, 20:46 6
Ten temat był już poruszany kilkukrotnie i został już wyjaśniony.
Ale specjalnie dla Ciebie wyjaśnię to jeszcze raz.

Zwykły user po znalezieniu dubla i pisząc BYŁO, MUSI podać link do poprzedniego tematu po to aby moderator mógł przenieść taki temat do było. Głównym powodem dla którego MUSI podać link jest fakt iż większość materiałów pojawia się na różnych serwisach i napisanie samego było bez podanego linka nie jest jednoznaczne iż taki temat jest już i na tym portalu.
Gdyby moderator przenosił temat bo ktoś napisał BYŁO (bez linka) to uwierz mi, że w każdym temacie znalazł by się jakiś imbecyl który by to napisał.
Chce się komuś napisać BYŁO to niech i się zachce poszukać link!

Jeżeli chodzi o przenoszenie tematów do BYŁO bez podania linka przez moderatora to sprawa jest bardzo prosta:
Moderator przenosi taki materiał gdy jest w 100% pewien, że taki już się pojawił, gdy ma wątpliwości to pyta innych moderatorów.
Żaden moderator nie przenosi tematów do BYŁO bo ma takie widzimisię. Szukanie linków do każdego tematu zajmuje czas - w większości przypadków taki link jest podawany ale to już dobra nasza wola, że go poszukamy.

Duble każdemu się zdarzają więc nie ma o co płakać.
Dubel to dubel a czy widnieje pod nim link podany przez moderatora to nic nie zmienia.

To, że pojawił się taki punkt w CO WK🤬IA MODERATORA jest właśnie wynikiem notorycznie pojawiających się takich głupich pytań. Przy takiej liczbie użytkowników wk🤬iające jest tłumaczenie tego każdemu z osobna.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-31, 10:06
Jak wybieram 10 losowych na hardzie to wyświetla tylko 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie