Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
kenizeg 2011-11-27, 17:37
jak daje sortowanie "dzień po dniu" to mnie wylogowywuje.
A tak ogólnie to w każdym innym miejscu jestem zalogowany.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-03, 11:02
^up to samo miałem jak kliknąłem w konkretną datę np. 29 listopada, ale inne daty już działały prawidłowo
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-10, 16:12 1
Wiem, że kawały macie zapisane w wersji tekstowej jak i w wersji obrazkowej. Czy dla użytkowników przeglądających portal z telefonu można ustawić kawały w wersji TEKSTOWEJ?
Zgłoś
xiontZ 2011-12-11, 18:25 1
Chciałbym zaproponować zbiorczy na filmiki/gameplay'e z gier komputerowych. Sam lubię pograć ale sporo pojawia się filmików ze Skyrima czy tez Battlefielda i spada przejrzystość forum. Dziennie czasem po 3-4 filmiki tego typu. A tak byłoby zbiorczy na gry i byłoby wspanialej

podpis użytkownika

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
~Angel 2011-12-11, 19:25
Za kilka dni i bum na Skyrima czy Battlefielda minie i wszystko wróci do normy.

podpis użytkownika

Zgłoś
~Tołdi 2011-12-12, 10:13
SpamBox mi nadal nie działa

podpis użytkownika

Zakonnik III aksjomatu
Zgłoś
Robster 2011-12-12, 18:33 1
Witam,

Jest taki problem (moim zdaniem), że tematy z poczekalni są wrzucane na główną według daty dodania. Co za tym idzie, jeśli temat z poczekalni ma te przepisowe 4 dni i rzutem na taśmę dostaje się na główną, to może się znaleźć od razu w 4-5 zakładce.

Przegląda później człowiek główną i widzi, że się zaczynają tematy, które już widział, więc kończy przeglądać, a tam jest 5-6 fajnych tematów, których nie widział :/
Zgłoś
miedziak 2011-12-13, 13:35
Robster, popieram, chociaż sądzę że po prostu jak Centurion montował teraz tą poczekalnie wyrzucającą do sucharów po 4 dniach zleżałe tematy to musiał to przeoczyć, kiedyś na początku też tak było ale później to zmienił więc teraz pewnie też tak zrobi.
Zgłoś
Centurion 2011-12-13, 14:51 1
Tematy na głównej pojawiają się według kolejności wyjścia z poczekalni a nie daty założenia, już od dawna, nie wiem o co Wam chodzi

podpis użytkownika

Zgłoś
~Vuko 2011-12-14, 11:32 1
Czy tylko mi filmiki na sadolu tak się sk🤬ysyńsko tną i zawieszają, że można ocipieć?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-14, 16:09
Vuko napisał/a:

Czy tylko mi filmiki na sadolu tak się sk🤬ysyńsko tną i zawieszają, że można ocipieć?

jak sa w wersji HD to jak siedze na starym gracie to tez tak mam ale to normalne
Zgłoś
Centurion 2011-12-14, 22:47
Teraz te wrzucone zdalnie nie powinny być już w HD bo faktycznie na słabszych kompach przycinało. Aczkolwiek zawsze ktoś może HD wrzucić jeszcze z dysku.

podpis użytkownika

Zgłoś
~Vuko 2011-12-14, 23:02
No właśnie to nie jest problem. Bo zrozumiałbym, gdyby to tylko te nowe tak cięło.

Tymczasem, nawet te starsze filmiki, które normalnie mi działały, teraz tną mi mozillę/operę/chroma/cokolwiek do totalnego zawieszenia. I nie znalazłem przyczyny zresztą nie tylko na jednym pececie mam takie problemy :x
Zgłoś
miedziak 2011-12-22, 2:45 1
taka tam pierdoła sadistic.pl/faq/jak_dolaczyc_do_grupy_sadysci.htm jest powtórzenie słowa "jasne" w pierwszej linijce
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-23, 19:09
Potwierdzam gorąco
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie