W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2011-12-03, 11:02
^up to samo miałem jak kliknąłem w konkretną datę np. 29 listopada, ale inne daty już działały prawidłowo
konto usunięte
2011-12-10, 16:12
Wiem, że kawały macie zapisane w wersji tekstowej jak i w wersji obrazkowej. Czy dla użytkowników przeglądających portal z telefonu można ustawić kawały w wersji TEKSTOWEJ?
Chciałbym zaproponować zbiorczy na filmiki/gameplay'e z gier komputerowych. Sam lubię pograć ale sporo pojawia się filmików ze Skyrima czy tez Battlefielda i spada przejrzystość forum. Dziennie czasem po 3-4 filmiki tego typu. A tak byłoby zbiorczy na gry i byłoby wspanialej
Za kilka dni i bum na Skyrima czy Battlefielda minie i wszystko wróci do normy.
Witam,
Jest taki problem (moim zdaniem), że tematy z poczekalni są wrzucane na główną według daty dodania. Co za tym idzie, jeśli temat z poczekalni ma te przepisowe 4 dni i rzutem na taśmę dostaje się na główną, to może się znaleźć od razu w 4-5 zakładce.
Przegląda później człowiek główną i widzi, że się zaczynają tematy, które już widział, więc kończy przeglądać, a tam jest 5-6 fajnych tematów, których nie widział :/
Robster, popieram, chociaż sądzę że po prostu jak Centurion montował teraz tą poczekalnie wyrzucającą do sucharów po 4 dniach zleżałe tematy to musiał to przeoczyć, kiedyś na początku też tak było ale później to zmienił więc teraz pewnie też tak zrobi.
Tematy na głównej pojawiają się według kolejności wyjścia z poczekalni a nie daty założenia, już od dawna, nie wiem o co Wam chodzi
konto usunięte
2011-12-14, 16:09
Teraz te wrzucone zdalnie nie powinny być już w HD bo faktycznie na słabszych kompach przycinało. Aczkolwiek zawsze ktoś może HD wrzucić jeszcze z dysku.
No właśnie to nie jest problem. Bo zrozumiałbym, gdyby to tylko te nowe tak cięło.
Tymczasem, nawet te starsze filmiki, które normalnie mi działały, teraz tną mi mozillę/operę/chroma/cokolwiek do totalnego zawieszenia. I nie znalazłem przyczyny

zresztą nie tylko na jednym pececie mam takie problemy :x
taka tam pierdoła
sadol.pl/faq/jak_dolaczyc_do_grupy_sadysci.htm jest powtórzenie słowa "jasne" w pierwszej linijce
konto usunięte
2011-12-23, 19:09
Potwierdzam gorąco
konto usunięte
2011-12-23, 19:11
Aexalven, nie wszystkich, Ty p🤬o internetowa.