W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
TB303 napisał/a:
U mnie normalnie się pojawiają. Chyba, że na wersji mobilnej jest coś popsute.
W wersji mobilnej nigdy się takowe nie wyświetlały.
konto usunięte
2019-01-06, 11:24
Velture napisał/a:
Masz 20 piwo i idz na główną.
Administracjo, jak banujecie odzywki typu: "Wsiadaj, jedziemy na główną",
to i banujcie taki infantylny i powtarzający się tekst.
Patrz "Co denerwuje adminów" czy jakoś tak.
Dziękuje, pozdrawiam.
konto usunięte
2019-01-06, 14:29
W wersji mobilnej nie ma opcji zgłaszania dubli ani opcji byłowania.
W wersji mobilnej nie ma opcji wyświetlenia wszystkich emotek
Na komórce w wersji na kompa przy starym uloaderze fotek nie ma klawiszy zmiany stron. są 2 czarne czworokąty.
Czemu na telefonie nie mogę uruchomić opcji dzień po dniu?!
konto usunięte
2019-01-10, 15:36
konto usunięte
2019-01-10, 15:54
Wejście na profil z jakiekolwiek strony/podstrony było bardzo pomocne w poruszaniu się.
konto usunięte
2019-01-14, 17:07
Proponuję dodać możliwość blokowania wpisów poszczególnych userów (jeśli już coś takiego jest to nie mogłem nigdzie tego znaleźć) żeby moderotorzy mogli poblokować fantastico i nie czytać jego wpisów.
Dlaczego? Dlatego, że edytują jego wypociny i tym samym zniechęcają go do wrzucania (często ciekawych) nagrań z Guandong. Dziękuję za uwagę.
Opisy są po to żeby je łapała wyszukiwarka i żeby dało się po czymś szukać dubli, te screeny z notatnika robią tylko śmietnik, nie wspominając o walorach wizualnych
Opcji ignorowania użytkowników nie będzie, choćby po to żeby nie obciążać bezsensownie silnika strony, a moderatorzy są właśnie po to żeby był porządek
Osobiście nie mam nic do tego żeby fantastico wrzucał swoje tematy
konto usunięte
2019-01-16, 10:08
Można by było popracować nad znakiem wodnym w playerze.
Uploader filmów na mobilnej wersji nie był jeszcze ruszany nawet
A znaków wodnych nie będzie ani na filmie ani w samym playerze ani na zdjęciach

bo po co?