W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2019-01-19, 18:09
Gdzie jest przycisk ignoruj w temacie?
konto usunięte
2019-01-23, 21:36
Po wejściu w temat nie ma nigdzie opcji "zgłoś duplikat".
konto usunięte
2019-01-25, 9:34
W rozwiniętych komentarzach na portalu z automatu otwarte są wszystkie spojlery.
konto usunięte
2019-01-25, 15:59
agoth napisał/a:
W rozwiniętych komentarzach na portalu z automatu otwarte są wszystkie spojlery.
Jeżeli korzystasz z mobilki, to norma
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2019-01-25, 23:57 ]
rozwijanie ogarnięte, poza tym można używać tagu
[spoiler]text
[/spoiler] tzn, przez "i" zamiast "j"
Przeglądanie kolejnych stron archiwum sb na wersji mobilnej odbywa się za pomocą strzałek, a nie jak w wersji komputerowej za pomocą przycisków 1 2 3 ... 25 (przykład). Przez co sprawdzenie co było pisane przez godziną to często przeklikanie 20 stron archiwum z danego dnia. Dałoby się przywrócić nawigację z numerami stron zamiast strzałek?
Czy tylko ja nie mogę uploadować żadnej fotki bezpośrednio w wiadomości? Wiem, że linki do zdjęć wcześniej też się pruły, ale przynajmniej nie musiałem wchodzić w dodawanie tematu, żeby wrzucić fotkę w wiadomość.
konto usunięte
2019-01-27, 21:31
Ogólnie rzecz ujmując to privy nie powinny służyć do wysyłania sobie zdjęć. Jak chcecie się powymieniać zdjęciami swoich anusów to może się wymieńcie mailami,
konto usunięte
2019-01-29, 23:22
Doskonale ze można teraz iść do konkretnej strony w wersji mobilnej, same strzałki to była masakra przy większej ilosci stron, ale czy da się to zrobić nieco subtelniej?
@up przyciski są duże, przez co łatwe w obsłudze, podciągnięte wyżej, przez co nie kolidują z reklamami, a subtelność... no już nie bądź taką panienką
Dlaczego w tematach nie ma przycisku ignoruj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konto usunięte
2019-01-30, 15:13
Nowy aneks do regulaminu:
Cytat:
26. Proszę o niewrzucanie filmów przedstawiających sceny egzekucji, samosądów, znęcania się itp. na stronę (główną oraz hard) zwłaszcza z brazylijskich portali
Dobra zmiana i kolejny gwóźdź do trumny przybity
Może w ogóle usuńmy hard? Jak zabić stronę, to już dosłownie! Nie ma to jak zabronić jeden z najbardziej uwielbianych przez użytkowników typ materiałów
konto usunięte
2019-01-31, 7:35
Jak to konkretnie z takimi ostrymi materiałami wyglada w kwesti prawa?
Ignorowane tematy (jak matura to bzdura) pokazuje mimo wszystko na liście nowych postów.