W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Mam takie pytanie czy moderator albo administrator może usunąć temat podajac jako powód:gdzięś było czy musi podać link do duplikatu?
titi2006, z reguły dodawany jest link do poprzednika, ale zdarza się też, że temat jest zbyłowany bez odnośnika.
Moderator nie ma obowiązku, a jedynie jest to jego dobra wola jak wskaże plik źródłowy (co najczęściej robi).
Natomiast powód usunięcia (nie przeniesienia) z a w s z e powinieneś dostać w prywatnej wiadomości.
titi2006 napisał/a:
Mam takie pytanie czy moderator albo administrator może usunąć temat podajac jako powód:gdzięś było czy musi podać link do duplikatu?
sadistic.pl/zglos-problem-z-forum-zasugeruj-zmiany-vt26,1065.htm741102
Wnoszę o blokadę SB dla użytkownika BobaszczajZgdańska , jego codzienny spam na SB to festyn biedoty umysłowej, obrzydlistwa i debilnego irytowania innych użytkowników.
Katie napisał/a:
Wnoszę o blokadę SB dla użytkownika , jego codzienny spam na SB to festyn biedoty umysłowej, obrzydlistwa i debilnego irytowania innych użytkowników.
Jestem za! Ileż k🤬a można...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
i................y
2019-05-03, 14:01
@Katie: Nie ten temat, a na nerwicę polecam relanium.
isitsaturday napisał/a:
@Katie: Nie ten temat, a na nerwicę polecam relanium.
Wpinasz swoje pięć groszy bo wiesz, że po Bobaszczaju byłbyś następny w kolejce.
Tylko ja tak mam, że jakaś j🤬a reklama mi zasłania wejście w ulubiony dział sadola?
podpis użytkownika
Tylny napęd jest jak sex... Przestajesz jeździć na ręcznym, a zaczynasz dawać w p🤬de.
Po wejsciu na sadola wyskoczylo mi info o zbieraniu o mnie informacji...zebym sie zgodzil itd. Myslalem, ze moze kilka firm chce mi podrzucic reklamy czy cos. Potem zobaczylem liste. Cos okolo 460 firm :/ panie... cos pan??
Odznaczylem wszystko w p🤬du.
Polecam przegladarke BRAVE. uzywam okolo miesiaca i zablokowalo okolo 9.000 reklam!! Strony laduja sie szybciej i zaoszczedzilem wg. Brave okolo 10min ktore moge zmarnowac w inny sposob.
lepiej telefon sobie naładuj...
Spoko, usuń tylko końcową wzmiankę, to może potraktujemy to poważnie. Póki co, to robisz jakąś gówno reklamę na kiju jakiejś śmiecioprzeglądarce.
Tel podlaczony bo bylo 3%
Zarty zartami... no ale 460?? Poj🤬o kogos? :/ a Brave narazie wymiata, jakbym chcial robic reklame itd to bym zapodal linkiem referencyjnym i obiacal 500+ do kazdej obejrzabej strony.
Dzisiaj napisał/a:
Brave narazie wymiata,
nie bój nie bój.. dojadą od strony prawnej tą twoją Bravę az miło ... a zaawansowanych naprowadzę na trop; PI-HOLE
Kto CI pisał na vibera?
podpis użytkownika
Ola gringo
Dobra, teraz poważnie. C🤬j z przeglądarkami i firmami * ktore mnie niby śledzą) . Czy moze jakis ADMIN lub MODERATIR zrobi cos korwa wkoncu z tym powiadomieniem bo wyskakuje co trzeci film pomimo ze zaakceptowałem.
Zaczyna to byc bardziej wk🤬iające niz pedal na pradzie