W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Sadole i Sadolki - czy ktoś zmagał się w ostatnim czasie z problemem z odtwarzeniem filmów? Ja tylko na sadistic mam problem z playerem - mam gigantyczne ikonki play/pause, opcje głosowe i przewijania. A film na samym dole i nie idzje włączyć na cały ekran. Wszystko jest zaktualizowane i problem występuje tylko na sadistic.
Foto
Problemem może być wysoki bitrate wrzucanych filmów.
Sam niekiedy edytuję takie filmy, bo jakości to specjalnie nie poprawia, a "waży" po edycji dużo mniej i ładuje się szybciej..
Praxis napisał/a:
Sadole i Sadolki - czy ktoś zmagał się w ostatnim czasie z problemem z odtwarzeniem filmów? Ja tylko na sadistic mam problem z playerem - mam gigantyczne ikonki play/pause, opcje głosowe i przewijania. A film na samym dole i nie idzje włączyć na cały ekran. Wszystko jest zaktualizowane i problem występuje tylko na sadistic.
Foto
Mam ten sam problem, udało Ci się znaleźć rozwiązanie?
Praxis napisał/a:
Foto
na telefonie czy kompie tak masz?
Angel napisał/a:
na telefonie czy kompie tak masz?
Na telefonie
Znowu powtarzający się problem.
Pisałem parę postów wcześniej.
"Używanie skracaczy linków jest niedozwolone"
U mnie też są tylko ikonki start/pause. Android. Jakieś pomysły? Bo tak jakoś nudno bez sadola
_Yarko_ napisał/a:
Znowu powtarzający się problem.
Pisałem parę postów wcześniej.
"Używanie skracaczy linków jest niedozwolone"
Tylko że coś głębiej jest nie tak. Bo nawet przewinięcie do strony X gdzie są rady dodania z 2020r to są widoczne tylko 2ikonki start/pause
wiem że pytam jako świeżak, ale wcześniej chwilę poświęciłem by odpowiedź znaleźć:
otóż rozumiem, że na sadolu nie ma informacji o czyjejś odpowiedzi(z cytatem bądź bez) na mój komentarz?
Nie ma. Możesz samemu ewentualnie sprawdzić w swym profilu. Wystarczy kliknąć w temat gdzie zamieściłeś post.
konto usunięte
2023-10-15, 22:04
CrazyEdek napisał/a:
Nie ma. Możesz samemu ewentualnie sprawdzić w swym profilu. Wystarczy kliknąć w temat gdzie zamieściłeś post.
Albo może dodać do ulubionych temat.
W każdym razie ja z problem niewidzialnej ankiety w wersji mobilnej
Tak długo ładują się ostatnio filmiki ze obejrzę 3, gdy normalnie obejrzałbym wszystkie które przez ostatnią dobę były wrzucone. . . Czy problem jest z serwerami, za dużo użytkowników, czy jak to tłumaczyć?
Houston, mamy problem. Po wrzuceniu na serwer nie wyświetlają się zdjęcia, nie ładują się filmiki w playerze.