W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Konto usunięte
2009-12-14, 4:45
eddi87 napisał/a:
wprowadzić jakieś ogranicznie co do wielkości podpisów zarówno w rozmiarze jak i wadze, niektóre gify naprawde bardzo spowaniają ładowanie się strony
Zdjęcia są ograniczone do 2MB przeca.
#2.
Jakim sposobem?
Konto usunięte
2009-12-14, 17:38
filmiki nie wgrywają się do końca, na około 20% staje. Zarówno na IE jak i na FF. Od 2 dni tak jest!
Konto usunięte
2009-12-14, 18:48
Rosemary, nie wiem, byłem u mojej katechetki to jej też działało normalnie, zainstalowałem nowego flash playera i nic nie pomogło, c🤬j wie co z tym jest....
Konto usunięte
2009-12-16, 22:17
Wgrywając zdjęcia przeczytałem:
"Zdjęcia wgane poprzez forumarz są zabezpieczone"
Fix.
luki24 napisał/a:
filmiki nie wgrywają się do końca, na około 20% staje. Zarówno na IE jak i na FF. Od 2 dni tak jest!
u mnie też od dwóch dni jest problem z filmami, jest białe okno i nie działa mi odtwarzanie
Konto usunięte
2009-12-17, 8:44
reklamy powiadasz... komercji mówię nie!
Konto usunięte
2009-12-17, 14:43
Stachu Wichura napisał/a:
u mnie też od dwóch dni jest problem z filmami, jest białe okno i nie działa mi odtwarzanie
U mnie jest to samo , to problem ze strona czy cos u mnie nie dziala ?
Konto usunięte
2009-12-17, 17:42
Chciałem wgrać zdjęcia i zobaczyłem coś takiego:
Proszę pamiętać o tym(,) że wrzucająć zdjęcia do tematów z fotka.pl i nasza-klasa należy wcześniej usunąć z nich wszelkie dane identyfikacyjne, zarówno swoje jak i osoby na zdjęciu. Może zostać imię, opis i zdjęcie.
Zdjęcia wgane poprzez forumarz są zabezpieczone przed hotlinkowaniem i nie wyświetlą się poprawnie na żadnej innej stronie.
Fix.
Konto usunięte
2009-12-17, 19:36
Rosemary napisał/a:
Nie będę się rozwodzić, ile kosztuje serwer, który utrzyma taki serwis ze wszystkimi fjuczersami z tyloma użytkownikami online. Dziwnie by było oczekiwać, żebym np. swoją wypłatę, na ktorą robię zarywając nocki, oddawała na sadistica, żebyście mogli pooglądać filmiki z trupami.
Komercja to jedno, ale docenienie i utrzymanie swojego ulubionego serwisu kliknięciem - to inna sprawa.
spoko mi też nikt nie płaci za siedzenie tu, ale nie będę klikał na reklamy żeby oglądać filmiki...
luki24 napisał/a:
spoko mi też nikt nie płaci za siedzenie tu, ale nie będę klikał na reklamy żeby oglądać filmiki...
Taki problem raz dziennie kliknąć w reklamę ? Skoro jesteś Modem to powinno Ci w pewnym stopniu zależeć na forum, zwłaszcza że do modowania nikt nie zmusza
Skoro i tak tu siedzę tyle czasu a mogę tym pomóc to jaki problem poświęcić kilka sekund i kliknąc w reklamę ?
Nie rozumiem Cie Luki
podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!
Konto usunięte
2009-12-19, 22:16
Modliszka napisał/a:
zwłaszcza że do modowania nikt nie zmusza
sugerujesz żeby ustąpić Ci miejsce?
Modliszka napisał/a:
Nie rozumiem Cie Luki
cały świat mnie nie rozumie
Nie chce mi się nawet tłumaczyć o co mi chodzi, jesteś z innego pokolenia i tak tego nie zrozumiesz.
luki24 napisał/a:
sugerujesz żeby ustąpić Ci miejsce?
ja nic nie sugeruję, nie wiem skąd Ci to przyszło na myśl...
luki24 napisał/a:
cały świat mnie nie rozumie
To masz problem chłopie
luki24 napisał/a:
jesteś z innego pokolenia i tak tego nie zrozumiesz.
Nom

dzieli na przepaść wiekowa
podpis użytkownika
Jak upadnę to wstanę- a wtedy Ty masz przej🤬e !!!
Klikam w te zasrane reklamy, a filmiki i tak mi nie działaja...
Konto usunięte
2009-12-21, 12:03
Ponownie jest błąd z linkiem kierującym na główną w panelu "Oznacz wszystkie posty jako przeczytane"
sadistic.pl/index.$phpEx
alorkar napisał/a:
Klikam w te zasrane reklamy, a filmiki i tak mi nie działaja...
Bo nie chodzi o to, że jak klikniesz w reklamę to filmiki od razu zaczną działać. Chodzi o to, że jeśli regularnie będziesz klikał w reklamy to z tych reklam będą pieniądze na utrzymanie serwera a co za tym idzie nie będzie problemów z odtwarzaniem filmów. Proste?
podpis użytkownika
I'm not your type.
I'm not inflatable.