W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać

Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum
Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami
- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Konto usunięte
2010-03-07, 9:13
Centurion napisał/a:
Jest wyłączony bo jest niezoptymalizowany, a ja leniwy
chciałabym móc wrócić do perełek, które tu znajduję i nagradzam browarem... tak bardzo proszę o włączenie podglądu ...

plis plis plis
a ja jestem za tym, żeby ktoś sprawował jakąs kontrolę nad modami. Bo rzucają ostrzeżeniami na prawo i lewo, a sami postępują... Wystarczy np poczytac 'inteligentne' powody ostrzeżeń.
To jest troche irytujące.
Bo z tego co wiem to sami też muszą przestrzegać regulaminu.
ferro napisał/a:
a ja jestem za tym, żeby ktoś sprawował jakąs kontrolę nad modami. Bo rzucają ostrzeżeniami na prawo i lewo, a sami postępują... Wystarczy np poczytac 'inteligentne' powody ostrzeżeń.
To jest troche irytujące.
Bo z tego co wiem to sami też muszą przestrzegać regulaminu.
gdyby nie moderatorzy, to mielibyśmy tu taki burdel, że nawet nie wiedziałbyś gdzie myszką kliknąć. za darmo nikt ostrzeżenia nie dostaje.
Scarlet napisał/a:
gdyby nie moderatorzy, to mielibyśmy tu taki burdel, że nawet nie wiedziałbyś gdzie myszką kliknąć. za darmo nikt ostrzeżenia nie dostaje.
No np moje ostatnie ostrzeżenie to chyba z dupy wzięte.
Nie mówie, że nie robią kupy dobrej roboty, ale miło by było gdyby oni też troszkę patrzyli na to co sami robią.
Konto usunięte
2010-03-07, 18:50
RZODKIEW
Moja propozycja jest taka, żeby pokazywane bylo w ktorych tematach sa nowe posty i zeby byla mozliwosc skoczenia do pierwszego nieprzeczytanego postu w temacie. tak jak jest na kazdym normalnym forum
a druga propozycja to zeby dodac jakis inny styl forum.
Ze względów wydajnościowych nieprzeczytane posty generują się użytkownikom którzy napisali conajmniej 200 postów.
Innego stylu forum nie będzie...
Gdy oglądam hard ...po zobaczeniu wszystkich nowych ,korzysztam z funkcji ...Przeglądaj losowe hardy...i teraz gdy zjade na sam dół ...musze przewijać strone do samej góry aby znow skorzystać z losowego wybierania .
Moim zdaniem(skromnym) taka możliwość powinna znajdować sie też pod obejrzanymi filmikami po to by nie przewijać strony .
Konto usunięte
2010-03-15, 0:54
komornik1000 napisał/a:
musze przewijać strone do samej góry
Zacznij korzystac z klawisza "home" Za darmo w kazdej klawiaturze
Konto usunięte
2010-03-15, 9:44
Albo "f5" or "control r".
Konto usunięte
2010-03-15, 16:57
Nie mogę pisać na shoutboxie, to metoda jakiegoś moderatora na zachęcenie mnie do pisania większej ilości postow w tematach;)?
Konto usunięte
2010-03-15, 16:59
Cytat:
Nie mogę pisać na shoutboxie, to metoda jakiegoś moderatora na zachęcenie mnie do pisania większej ilości postow w tematach
Wyobraź sobie, że nie.
Konto usunięte
2010-03-15, 17:09
Wiedziałem, że będziesz wiedział, że pisałem o Tobie Linekk. Taki jestem zajebisty.
Konto usunięte
2010-03-15, 17:29
Ale to nie Linekk
Konto usunięte
2010-03-15, 17:34
Chciałem warna, a dostałem mute na sb? Jestem oburzony. Od teraz Linekk będzie moim ulubionym modem.