Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:44
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)
Zgłoś
teken 2010-08-21, 20:42
Chciałem zwrócić uwagę na jedną sprawę. Ostatnio wprowadziliście najlepiej oceniane komentarze, po czym od groma ludu zaczęło wrzucać jakieś obrazki, często w dużych rozmiarach, w efekcie czego przeglądając stronę co chwilę widzę jakiś debilny obrazek pod filmem. Sam pomysł na najlepsze komentarze jest fajny bo sam wszystkich nie czytam, a niektóre (zazwyczaj najlepiej oceniane) są łachowe, ale z tymi obrazkami to już przesada. Jak są małe to kij w to, ale często są 2 - 3x większe od ramki playera. Dało by radę zrobić coś, żeby nie wyświetlało samych obrazków, albo żeby na głównej wyswietlało ich miniaturki ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-21, 20:45
teken napisał/a:

Chciałem zwrócić uwagę na jedną sprawę. Ostatnio wprowadziliście najlepiej oceniane komentarze, po czym od groma ludu zaczęło wrzucać jakieś obrazki, często w dużych rozmiarach, w efekcie czego przeglądając stronę co chwilę widzę jakiś debilny obrazek pod filmem. Sam pomysł na najlepsze komentarze jest fajny bo sam wszystkich nie czytam, a niektóre (zazwyczaj najlepiej oceniane) są łachowe, ale z tymi obrazkami to już przesada. Jak są małe to kij w to, ale często są 2 - 3x większe od ramki playera. Dało by radę zrobić coś, żeby nie wyświetlało samych obrazków, albo żeby na głównej wyswietlało ich miniaturki ?

Przeglądaj tematy z forum, huehuehue.
Zgłoś
~Vuko 2010-08-24, 14:30
Jakim cudem piętnastolatka o nicku Maziak ma dostęp do harda?
sadol.pl/urwal-kurce-glowe-vt48704.htm365009

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-08-24, 14:36 ]
ja przeniosłem ten temat z poczekalni n aharda, jej post też
Zgłoś
~Angel 2010-08-24, 19:17 1
Proponuję:
1.
zmienić nazwę tematu:
Komixxy.pl - Temat Zbiorczy
na
Komiksy - Temat zbiorczy
przerzucać tam wszelkie historyjki komiksowe wszelkiego rodzaju

2
Utworzyć temat zbiorczy:
Kabarety - Temat zbiorczy

oraz
Family guy - temat zbiorczy
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-24, 19:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
miedziak 2010-08-24, 21:37
takie tam małe faux pas
jest napisana prośba o
podanie nazwy użytkownika, a
od czasu czyichś prób zalogowania
się na cudze konto logujemy się imejlem.

Zgłoś
konto usunięte 2010-08-28, 18:11
A może takie udogodnienie?
Podczas przęglądania tematów (nie przez forum) tagi mogłyby być zawsze widoczne, bez konieczności otwierania tematu. Myślę, że ułatwiłoby to życie użytkownikom
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-29, 10:36
Nie wiem czy było to już tutaj poruszane, ale jak stawiam browara i temat znika, to mam przy nicku, że postawiłem, a jak później chce zobaczyć gdzie to piwo postawiłem to już tam tego nie ma. Piękne zdanie
Zgłoś
not_NULL 2010-08-29, 11:37
Lord~Fekal napisał/a:

Nie wiem czy było to już tutaj poruszane, ale jak stawiam browara i temat znika, to mam przy nicku, że postawiłem, a jak później chce zobaczyć gdzie to piwo postawiłem to już tam tego nie ma. Piękne zdanie

Tłumacząc, co kolega miał na myśli:
Postawione piwa nie znikają po usunięciu tematu/postu, tak jak piwa otrzymane

Nie jestem pewien, czy to było już poruszane tutaj, ale pamiętam małą debatę na sb, dot. wystawiania piw za niektóre wpisy. Z jakimś ograniczeniem typu 'można wystawić góra 2piwa dziennie' albo coś w tym stylu... Odnośnie sprzeciwu, że to spowoduje nalot neoz🤬bów na sb, to myślę, że szybko się ulotnią, bo gdyby mieli coś pisać, to już dawno by się tam odzywali - na dłuższą metę odpuszczą i tak, więc nimi nie ma się co przejmować.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-29, 11:42
Co jakiś czas licznik piw jest aktualizowany
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-29, 22:55
Cytat:

Co jakiś czas licznik piw jest aktualizowany

No to nie ma problemu.
Zgłoś
Loganek 2010-08-29, 23:51
Drobna kosmetyczna zmiana.
Ikonka AIM na GG

sadol.pl/templates/bLock/images/lang_polish/icon_aim.gif
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-30, 12:09
A ja proponuję kawały o noworodkach, np. takie jak ten ostatni:
Co to jest małe czerwone i podnieca?
Noworodek zgnieciony młotkiem
Czy jakoś tak to szło.

Owszem, to jest sadistic, a co za tym idzie czarny humor. Są jednak ludzie o bardziej i mniej spaczonej psychice i dla tych, których nie bawią, a obrzydzają te kawały proponuję by przenieść takie "dowc🤬y" na harda. Dlaczego? Można powiedzieć, że Czytanie Książek jest jak oglądanie filmu oczami wyobraźni i można to zastosować również do dowcipów. Mam nadzieję, że obiektywnie rozpatrzycie ten post...
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-30, 12:39 4
@up To nieraz absurdy dnia codziennego powinny lecieć do harda i to częściej. A widzisz obraz jest dziełem dokonanym dla oczu, a tekst czysto subiektywny.

Jestem przeciw.

Coś co mi przeszkadza:

Gdy klikam na tytuł tematu, przechodzi do ostatniego posta i muszę wracać by dowiedzieć się o czym jest temat. Myśle że kliknięcie na tytuł tematu powinno dawać pierwszy post, a kliknięcie na ikonkę "strzałki z papierkiem" po lewej, dawać ostatni.
Zgłoś
teken 2010-08-30, 16:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem