Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-11-06, 12:22
Kozogłowy napisał/a:

Widać, jesteś jednym z wielu więc rozwiąż problem zaczynając od siebie

I takich kozogłowych też pobanować.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-07, 21:21 1
Coś się spsuło i nie mogę się zalogować z Opery.
A frajerfoksa nie będę używał, bo musiałbym z 3 kompy zespawać, żeby działało płynnie.
Tak wiec au revoir do czasu naprawienia.
Zgłoś
miedziak 2010-11-07, 21:26
Podpisuję się pod prośbą dziada, bo na ff jeździć to tak jak by odwiedzać sadola bez harda. Bez przerwy się kurewstwo zawiesza.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-07, 21:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2010-11-07, 21:52
Dziad_z_Lasu napisał/a:

Coś się spsuło i nie mogę się zalogować z Opery.
A frajerfoksa nie będę używał, bo musiałbym z 3 kompy zespawać, żeby działało płynnie.
Tak wiec au revoir do czasu naprawienia.

Wylogowałem wszystkich i zmieniłem nazwę ciastek na inną, to powinno pomóc.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2010-11-07, 23:23
I pomogło.
Zgłoś
~Faper Noster 2010-11-08, 0:01
Rhox, to o czym piszesz podpada pod punkt 5.2
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-08, 9:38
Nostry napisał/a:

Rhox, to o czym piszesz podpada pod punkt 5.2

Według mnie to jest lekkie naciąganie i kwestia interpretacji regulaminu. I tak nikt go nie czyta, a żaden z tamtych patafianów nie dostał warna za złamanie punktu 5.2 tylko np. za 4.5 czyli jawny rasizm. Dla mnie to był śmiech na sali, powinni zostać ukarani ale konkretnie za to co napisali. Ale to tylko sugestia, jak tam chceta
Zgłoś
Eire 2010-11-08, 18:50
Podczas podglądu postu, wyświetla się "rn" zamiast enterów.
Również w polu tekstowym i trzeba to poprawiać
Zgłoś
~Faper Noster 2010-11-08, 20:36
Rhox, ujmę to tak- jakby to był temat innego moda, pojechałbym im DO W=5 właśnie z tego punktu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-09, 22:00
od wczoraj w postach nieprzeczytanych ciagle mam te same tematy oznaczone jako nieprzeczytane. mimo ze je czytalam. i to nie z powodu dalszych postow.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-11, 14:29
Nie działają RSS-y ( sadol.pl/rss/glowna/ )
Zgłoś
Centurion 2010-11-11, 15:23
RSSy poprawione

podpis użytkownika

Zgłoś
~Angel 2010-11-11, 21:02
przy tworzeniu nowego tematu i po jego akceptacji pomimo wpisaniu kilku tagów wyskakuje informacja aby wpisać przynajmniej 2 taki min 3 znaki

nie dzieje się to za każdym razem ale dość często

podpis użytkownika

Zgłoś
Centurion 2010-11-11, 21:46
To przez dodanie nadmiarowej spacji na końcu, w polu z wpisywanymi tagami. Zrobiłem że się automatycznie wycina dla tych którzy tego niezauważą.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem