Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dannyk 2011-02-18, 11:57
@up dokładnie. Trollują równo, a wiadomo gimbusów coraz więcej...
Zgłoś
marna 2011-02-18, 12:04
u mnie jest czasem coś takiego, że mimo wszystkich odczytanych tematów, zostaje jeden, który nie chce zniknąć z listy przeczytanych i otwiera się za każdym razem
a potem po jakichś 2 dniach sam chyba stwierdza, że skoro tyle razy był otwierany to może się już uznać za przeczytany i znika z listy. nie jest to nigdy ten sam temat ale z różnymi już to przerabiałam.
Zgłoś
~tip.top 2011-02-18, 12:29
Czasem pomaga

Zgłoś
marna 2011-02-18, 12:39
tip.top, no właśnie nie w tym wypadku
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-18, 13:02
marniusia, to pomoże.

Lewa dolna część strony sadol.pl/index.htm
Zgłoś
marna 2011-02-18, 13:05
Linekk, ok, następnym razem spróbuję zamiast, dodawać kolejny temat do ignorowanych przez to 'przyhaczenie'
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-18, 14:18 2
Dołączając do mojego wcześniejszego posta, takich przykładów codziennie jest min. 10. Dwóch modów na shoucie, żaden go nie upomniał, jeden nawet pięknie się wywinął, ale podobno jak się guzik znam i żem ślepa jak kret.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-18, 14:23
A wiesz, że nie próbowałem jeszcze takich ramek kolorowych robić?
Zgłoś
Conscribo 2011-02-18, 14:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-02-18, 18:25
Świetny pomysł z tym minimum postów, że też sam na to nie wpadłem!

Wiesz Gab, to jest tak- przylezie taki, wrzuci od 3 do 10 głupich wpisów, i zniknie- zazwyczaj nie potrzeba żadnych ostrzeżeń ani nic. Rozumiem Consa bo sam tez tak często robię. Jeśli przez 15min się delikwentowi nie znudzi- wtedy reaguję
Zgłoś
Dannyk 2011-02-18, 18:38
trzeba ignorować ich i im nie odpisywać, to wtedy znudzi im się udzielanie w SB
Zgłoś
marna 2011-02-18, 21:05
dannyk1, taa.. najlepiej nie robić nic a plaga sama się rozprzestrzeni tak samo jak ktoś loguje się po to tylko, żeby jakimś linkiem do reklamy zarzucić w sb. Mało takich przypadków jest, ale się zdarzają. Co prawda od razu są usuwane i autorzy banowani, ale po co leczyć wciąż lub "ignorować i nie robić nic" skoro można tego zwyczajnie uniknąć?
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-18, 22:30
Także popieram ten pomysł.
Zgłoś
Dannyk 2011-02-19, 1:18
jeżeli każdy taki post byłby nagradzany warnem, to sądzę, że z czasem to mogłoby się zmienić...
Zgłoś
Centurion 2011-02-19, 20:56 14
Dostęp do pisania w SB został ograniczony - trzeba mieć co najmniej 10 napisanych postów na forum oraz być zarejestrowanym dłużej niż 24 godziny.

Dodatkowo moderatorzy mają narzędzia do wyłączenia sygnatury/avatara użytkownika jeśli są niezgodne z regulaminem forum.

Mogą także przyznawać czasowe bany na pisanie w ShoutBoxie, np. dla rozładowania kłótni itp.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem