Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:36
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dannyk 2011-03-02, 20:22
Cthulhu, ja rozumiem, że niektóre są dobre, a nawet zajebiste, no ale sam przyznasz, że ostatnio bardzo dużo tego się namnożyło (dużo badziewia i syfu).
Zgłoś
Scarlet 2011-03-02, 20:48 4
i będziecie teraz w kółko wytaczać ten sam argument? jest dużo to jest, nikomu nie zabronimy dodawać obrazków niezależnie skąd pochodzą. w końcu kwejk się znudzi a modne zrobi się co innego, who cares.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 21:41
Scarlet napisał/a:

w końcu kwejk się znudzi a modne zrobi się co innego, who cares.

Tak było już z demotami, mistrzami i kommixami. Wszedlem tam i prawie na każdej stronie maja jakieś rzeczy, ktore juz sie u nas pojawily. Do tego na niektorych przeważają takie obrazki. Kwejk korzysta z tego ze jeszcze da sie tam wrzucić wszystko i nie jest to dublem - odgrzewa kotlety
Zgłoś
marna 2011-03-02, 21:51 4
a ja nie wchodzę na kwejka i co teraz?

a z Was, z całym szacunkiem, skoro tacy "patrioci regionalni" to wrzucajcie tylko swoje, autorskie, nie ujawnione nigdzie indziej obrazki i będzie git
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-02, 21:58
Cthulhu napisał/a:

Kwejk korzysta z tego ze jeszcze da sie tam wrzucić wszystko i nie jest to dublem - odgrzewa kotlety

Kwejk jest odpowiedzią na soup.io.
Zgłoś
miedziak 2011-03-04, 0:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
not_NULL 2011-03-05, 1:23
sadol.pl/sitemap.htm

Tu chyba powinno być coś więcej, niż tylko absurdy dnia codziennego?

---

Ah, no i przypominka ze spamboxa: W stopce powinno chyba być 2007-2011
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-05, 13:27
Jest więcej, na innych stronach, powinno być lepiej rozmieszczone chyba.
Zgłoś
Centurion 2011-03-05, 21:38
Dla tych którzy są zarejestrowani i których razi nadmiar wulgaryzmów w serwisie dodaliśmy możliwość cenzurowania ich (w profilu użyszkodnika). Osoby niezalogowane widzą forum z włączonym cenzorem.

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
not_NULL 2011-03-05, 22:17 1
Centurion napisał/a:

w serwisie dodaliśmy możliwość cenzurowania

Hahaha Epic

Teraz mi tak jeszcze chodzi po głowie wałkowana już kilka razy opcja ignorowania userów; usprawnienie, które by mogło powołać ją do życia. A mianowicie, ignorowanie danego usera bedzie tylko zasłaniało jego wypowiedź (na zasadzie opcji 'spoiler' w którymśtam phpbb)- ale będzie ją można 'odkryć' w razie niepewności o czym gada reszta użyszkodników, lub do kogo się ktoś zwraca. Tzn post jako element tematu zostaje, ale wyłączony z pola widzenia ignorującego. - żeby było wiadomo, w którym momencie można nie nadążać za dyskusją, jeśli inni odniosą sie do wypowiedzi ignorowanego. - Na spamboxie można by to na razie olać. Koncepcja do przemyślenia, może akurat mam jakąś zaćmę i wydaje mi się to po prostu wykonalne; a nie musi tak być
Zgłoś
KamykHC 2011-03-06, 1:04
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
not_NULL 2011-03-06, 1:11
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-07, 5:29
Co się stało z hardem?! Nie ma ponad połowy tematów i nie można dodawać nowych!
Zgłoś
Dannyk 2011-03-07, 10:49
pewnie dysk Centowi padł.
Zgłoś
Conscribo 2011-03-07, 11:44
Hard jest w trakcie weryfikacji, do momentu jej skończenia, nie można dodawać nic
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem