Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
W tym temacie proszę zgłasząć błędy zauważone na forum a także ewentualne propozycje zmian. Będę je rozpatrzać Od razu mówie że niedługo pojawi się tu więcej modyfikacji mających na celu usprawnienie pracy forum

Uwaga! Ważne - w przypadku problemów z filmami

- Przed napisaniem zgłoszenia proszę w miarę możliwości sprawdzić w trybie incognito i na innej przeglądarce
- Proszę w zgłoszeniu podać informacje o systemie, przeglądarce (najlepiej z wersją), oczywiście też ważne jest to czy problem wystapił na komputerze/tablecie/komórce
- W miarę możliwości proszę sprawdzić konsole błędów - w chrome F12 -> tab console (tylko czerwone komunikaty o błędach)

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miedziak 2011-03-22, 1:26
ale i tak rzadko kiedy wyłazisz z poczekalni, a tak przynajmniej będziesz od razu w galerii a twój nik będzie napisany taką samą Trzcionką jaką ma Centurion kiedy będziesz się kłócił w komentarzach, tam nikt ci nie zabroni trollować, będzie fajnie
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-22, 9:25
Większość użytkowników nie wie o istnieniu mapy sadystów (https://www.sadol.pl/googlemap.htm), można by zrobić tak żeby nowo zarejestrowani dostawali pma z taką informacją. Na 135000 zarejestrowanych sadystów tylko 1200 się tam odhaczyło
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-22, 9:28 1
Wiele osób nie chce ujawniać swojej lokalizacji na takim forum.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-22, 9:37
Linekk napisał/a:

Wiele osób nie chce ujawniać swojej lokalizacji na takim forum.

Oczywiście ale nie jest to obowiązkowe, ja sam odkryłem to chyba po roku.
Zgłoś
konto usunięte 2011-03-22, 10:39
Rhox napisał/a:

Większość użytkowników nie wie o istnieniu mapy sadystów (https://www.sadol.pl/googlemap.htm), można by zrobić tak żeby nowo zarejestrowani dostawali pma z taką informacją. Na 135000 zarejestrowanych sadystów tylko 1200 się tam odhaczyło

I nadal żadnych dup w mojej okolicy
A co do pomysłu, pole "skąd" rozwiązuję sprawe nieco.
Zgłoś
Centurion 2011-03-23, 15:32 7
Kupiłem właśnie licencję na nową (poprzednia była darmowa i miała ponad 2 lata) wersję odtwarzacza, mam nadzieję że rozwiąże to problem z przewijaniem niewczytanych filmów (tych które nie działały na tej starej wersji).

podpis użytkownika

Zgłoś
miedziak 2011-03-23, 16:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Centurion 2011-03-23, 16:22
Ogólnie jeszcze myślę o pokazywaniu czasu filmu jeszcze przed jego uruchomieniem, ale to już spory problem, bo trzeba było pomyśleć nad tym na samym początku, jako że tę informację trzeba gdzieś przechowywać Pożyjemy, zobaczymy

podpis użytkownika

Zgłoś
~Faper Noster 2011-03-23, 16:31
Wprowadź dla nowych, proste
Zgłoś
LOADING... 2011-03-24, 19:31
Centurion napisał/a:

Kupiłem właśnie licencję na nową (poprzednia była darmowa i miała ponad 2 lata) wersję odtwarzacza, mam nadzieję że rozwiąże to problem z przewijaniem niewczytanych filmów (tych które nie działały na tej starej wersji).

Pobłogosław Panie CENTURIONa za jego hojne dary
Zgłoś
Tasior 2011-03-25, 11:55
Proponuje zamieścić licznik tematów z obecnego dnia dla działu HARD!

Takie same jakie są dla galerii oraz poczekalni.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-03-25, 17:20
skąd żeś to wygrzebał lol
Zgłoś
teken 2011-03-30, 0:13
Można zrobić coś takiego, żeby np pod tematem, gdzieś obok "Dodaj swój komentarz • Zobacz komentarze" umieścić odnośnik do wystawienia tematowi piwa ? Ułatwiło by to przeglądanie tematów ze zdjęciami, gdzie nieraz trzeba przescrolować trochę, a później wracać, żeby postawić piwo. Wiem, że to już typowe ułatwienie dla leni ale zawsze przyjemniej się będzie stronę przeglądało ;d
Zgłoś
not_NULL 2011-03-30, 1:32
Co się tutaj dzieje z tymi czcionkami... Nicki jakieś mniejsze, piwa bez bolda, quoty jakieś drewniane, ulubione jakieś kwadratowe... Było dobrze, po co zmiany?

I tej kreski nad postem też nie kojarzę
Zgłoś
Centurion 2011-03-30, 1:55 9
A zastanawiałem się które księżniczki jęczybuły pierwsze się odezwą.

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem