Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
DonKabul 2012-12-28, 1:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 2:30
znawcy z was jak ze mnie poeta astronauta! to e 30 jak byscie nie zauwarzyli ma v8 pod maska czyli 4tys samochodzik drugie tyle silnik plus graty i robota tak wiec mysle ze mniej jak 15tys to to warte nie jest czyli nie malo! a to co sie stalo to pewnie za maly uklad chlodzenia malo miejsca pod maska dla widlastej konstrukcji, a co do samego kierowcy no coz pajaca znajdziemy we wszystkim od vw po rr
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 2:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
zyzyryxy 2012-12-28, 9:57
silnik mu się trochę poci
Zgłoś
ascetoholik 2012-12-28, 11:12 2
LB to ewidentnie numery tablic aut jeżdzących z MIASTA Biała Podlaska.
Okolice tego miasta to już LBI.

Jakby nie patrzeć wieś to autor tematu.
Pozdrawiamy, mieszkańcy wsi Lubelszczyzny:)
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 12:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 13:05
Zgłoś
regol 2012-12-28, 13:06
"No i jak my teraz do domu pojedziemy ?"

rozwaliło mnie to .
Zgłoś
versós 2012-12-28, 15:23
Wieś śpiewa, wieś tańczy....dziwią mnie komentarze osób "chwalących" te 20-letnie szroty. Pewnie oni sami dla szpanu odstawialiby taką wioskę w wolnej chwili...macie jakieś kompleksy? Jeśli tak to kupcie lepszą brykę, która sama będzie zwracać uwagę przechodniów, a nie będziecie już musieli katować silnika do odcięcia żeby się ludzie patrzyli....no ale zaraz...was nie stać na nic innego niż min. pełnoletni bolid młodzieży wiejskiej do 4 tys. zł nowych polskich hahahha Przykra prawda!
Zgłoś
K3NJI 2012-12-28, 15:25
niedawno była głupia p🤬a co się puściła na disco z białej a teraz wieśniaki z tego "miasta" doyebali ładne zadbane auto, żal, że jestem z tych okolic:(
Zgłoś
Hen 2012-12-28, 17:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-28, 17:42
Tak sie konczy... rumakowanie
Zgłoś
Twoja_matka 2012-12-28, 19:25
virdem napisał/a:

moze ktos napisze co tam dokladnie moglo sie stac?on nie wylaczyl silnika caly plyn wylecial i rozwalilo blok? bo chyba niezly rozp🤬dziel pod maska jest

@2up
czemu nie mozna gasic przegrzanego auta?

Kolego jak na moje oko to uszczelka pod jeną z głowic sobie strzeliła tak niefartownie, że połączyła kanał wodny z cylindrem, a co dalej za tym idzie kompresja z cylindra (lewe powietrze) dostało się do układu chłodzenia i wypchało wodę przez przelew (przed wybuchem widać cieknący płyn spod zderzaka). Ostatecznie wąż nie wytrzymał ciśnienia i strzelił i stąd takie ładne bum Jeśli nie pojechał nią dalej to niewielkim kosztem i kilkoma godzinami pracy można to naprawić, jeśli pojechał tym do domu to życzę mu powodzenia w szukaniu nowych głowic

Pozdrawiam
Zgłoś
Pan_Doktur 2012-12-28, 23:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-29, 0:24
pewnie kranówę lał do chłodnicy, kamień prześwit zjadł, chłopak polatał 5 minut na 2jce i po robocie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem