📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

znawcy z was jak ze mnie poeta astronauta! to e 30 jak byscie nie zauwarzyli ma v8 pod maska czyli 4tys samochodzik drugie tyle silnik plus graty i robota tak wiec mysle ze mniej jak 15tys to to warte nie jest czyli nie malo! a to co sie stalo to pewnie za maly uklad chlodzenia malo miejsca pod maska dla widlastej konstrukcji, a co do samego kierowcy no coz pajaca znajdziemy we wszystkim od vw po rr

LB to ewidentnie numery tablic aut jeżdzących z MIASTA Biała Podlaska.
Okolice tego miasta to już LBI.
Jakby nie patrzeć wieś to autor tematu.
Pozdrawiamy, mieszkańcy wsi Lubelszczyzny:)
Okolice tego miasta to już LBI.
Jakby nie patrzeć wieś to autor tematu.
Pozdrawiamy, mieszkańcy wsi Lubelszczyzny:)

Wieś śpiewa, wieś tańczy....dziwią mnie komentarze osób "chwalących" te 20-letnie szroty. Pewnie oni sami dla szpanu odstawialiby taką wioskę w wolnej chwili...macie jakieś kompleksy? Jeśli tak to kupcie lepszą brykę, która sama będzie zwracać uwagę przechodniów, a nie będziecie już musieli katować silnika do odcięcia żeby się ludzie patrzyli....no ale zaraz...was nie stać na nic innego niż min. pełnoletni bolid młodzieży wiejskiej do 4 tys. zł nowych polskich
hahahha Przykra prawda!

niedawno była głupia p🤬a co się puściła na disco z białej a teraz wieśniaki z tego "miasta" doyebali ładne zadbane auto, żal, że jestem z tych okolic:(
virdem napisał/a:
moze ktos napisze co tam dokladnie moglo sie stac?on nie wylaczyl silnika caly plyn wylecial i rozwalilo blok? bo chyba niezly rozp🤬dziel pod maska jest
@2up
czemu nie mozna gasic przegrzanego auta?
Kolego jak na moje oko to uszczelka pod jeną z głowic sobie strzeliła tak niefartownie, że połączyła kanał wodny z cylindrem, a co dalej za tym idzie kompresja z cylindra (lewe powietrze) dostało się do układu chłodzenia i wypchało wodę przez przelew (przed wybuchem widać cieknący płyn spod zderzaka). Ostatecznie wąż nie wytrzymał ciśnienia i strzelił i stąd takie ładne bum

Pozdrawiam

pewnie kranówę lał do chłodnicy, kamień prześwit zjadł, chłopak polatał 5 minut na 2jce i po robocie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie