Andrzej wziął sprawy w swoje ręce
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-05-20, 19:46
Wolska dla wolaków... widać po 1 turze wyborów....
konto usunięte
2015-05-20, 21:21
Ja się zastanawiam... jeśli podstawowym celem kary więzienia jest resocjalizacja, to gdzie są procedury warunkowego zwolnienia takich ludzi?
Btw. będę niedługo likwidował część biblioteczki (muszę gdzieś poukładać kilkadziesiąt stosów książek, które zajęły mi już wszystkie powierzchnie płaskie). Po obejrzeniu tego filmiku chciałbym książki przekazać do biblioteki jakiegoś zakładu karnego, domu opieki albo coś... Jeśli ktoś wie, gdzie byłyby potrzebne, proszę o info na priv.
Jeżeli ktoś gw🤬ci 6cio latkę to nie potrzebuje resocjalizacji - potrzebuje kary śmierci!
Jeżeli ktoś zabija kogoś kto mu zgw🤬cił córkę - nie potrzebuje resocjalizacji, powinien po złożeniu wyjaśnień od razu móc iśc do domu
konto usunięte
2015-05-20, 22:14
konto usunięte
2015-05-20, 22:23
"kurde.... kurde"
Cytat:
[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-20, 22:25 ]
ach to omijanie regulaminu
myślący użyszkodnik
a jak

na pohybel modOM i innym takim
@zgonex - mam wrażenie że nie do końca zrozumiałeś co powiedział pan Andrzej. Z wysłuchanej historii można się dowiedzieć że gw🤬ciciele dostali po 3 lata internacji (cokolwiek to oznacza, ale rozmówca wyraźnie to podkreślił więc nie mogła to być typowa odsiadka), co oznacz że do paki nie trafili. Z powyższego wynika że to było gówno a nie sprawiedliwość, a pomysł z klawiszami i kolegami w pierdlu by nie wypalił. Wniosek jest następujący - nie oceniaj jak gówno wiesz.
konto usunięte
2015-05-21, 0:56
konto usunięte
2015-05-21, 1:00
Ale to Polska... A taki Breivik dostał 21 lat i mozliwość wcześniejszego wyjścia
Stnq
2015-05-21, 1:32
Stnq,
Myślę, że to był impuls, brak sprawiedliwości w tym przypadku, kara 3 lat internacji to kpina więc chłop wziął sprawy w swoje ręce i wymierzył prawdziwą sprawiedliwość. Prawo ojca. Może i go nie było przy córce przez lata ale popatrz jeszcze na to że gdyby nie on i jego zemsta to taki pedryl mógł zgw🤬cić kolejne dzieci (co jest bardzo prawdopodobne). Co do córki nic o niej nie wiemy i nie ma co się wypowiadać ale ofiary gw🤬tów mają skazę na psychice często w dorosłym życiu się to na nich odbija, popełniają samobójstwa. Każdy jest inny ale wątpię żeby ktokolwiek po takiej traumie się ogarnął i żył jak ''normalny'' człowiek. Co do wyroku, może Andrzej gdzieś tam podświadomie liczył na kilka lat za wyrwanie chwasta, niestety dostał wyrok jak za człowieka.