Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-05-20, 19:46 1
Wolska dla wolaków... widać po 1 turze wyborów....
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-20, 21:21 7
Ja się zastanawiam... jeśli podstawowym celem kary więzienia jest resocjalizacja, to gdzie są procedury warunkowego zwolnienia takich ludzi?

Btw. będę niedługo likwidował część biblioteczki (muszę gdzieś poukładać kilkadziesiąt stosów książek, które zajęły mi już wszystkie powierzchnie płaskie). Po obejrzeniu tego filmiku chciałbym książki przekazać do biblioteki jakiegoś zakładu karnego, domu opieki albo coś... Jeśli ktoś wie, gdzie byłyby potrzebne, proszę o info na priv.
Zgłoś
bloodwar 2015-05-20, 21:47 375
Jeżeli ktoś gw🤬ci 6cio latkę to nie potrzebuje resocjalizacji - potrzebuje kary śmierci!
Jeżeli ktoś zabija kogoś kto mu zgw🤬cił córkę - nie potrzebuje resocjalizacji, powinien po złożeniu wyjaśnień od razu móc iśc do domu
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-20, 22:14 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-20, 22:23 1
"kurde.... kurde"

Cytat:

[ Komentarz dodany przez: Duch: 2015-05-20, 22:25 ]
ach to omijanie regulaminu myślący użyszkodnik

a jak na pohybel modOM i innym takim
Zgłoś
Mom and Death 2015-05-21, 0:21 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
metalowy_szatan 2015-05-21, 0:50 42
@zgonex - mam wrażenie że nie do końca zrozumiałeś co powiedział pan Andrzej. Z wysłuchanej historii można się dowiedzieć że gw🤬ciciele dostali po 3 lata internacji (cokolwiek to oznacza, ale rozmówca wyraźnie to podkreślił więc nie mogła to być typowa odsiadka), co oznacz że do paki nie trafili. Z powyższego wynika że to było gówno a nie sprawiedliwość, a pomysł z klawiszami i kolegami w pierdlu by nie wypalił. Wniosek jest następujący - nie oceniaj jak gówno wiesz.
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-21, 0:56 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-05-21, 1:00
Ale to Polska... A taki Breivik dostał 21 lat i mozliwość wcześniejszego wyjścia
Zgłoś
fastmoney 2015-05-21, 1:27 39
Zgłoś
Stnq 2015-05-21, 1:32 4
Zgłoś
dwroland 2015-05-21, 1:38 2
Zgłoś
fastmoney 2015-05-21, 2:10 3
Stnq,
Myślę, że to był impuls, brak sprawiedliwości w tym przypadku, kara 3 lat internacji to kpina więc chłop wziął sprawy w swoje ręce i wymierzył prawdziwą sprawiedliwość. Prawo ojca. Może i go nie było przy córce przez lata ale popatrz jeszcze na to że gdyby nie on i jego zemsta to taki pedryl mógł zgw🤬cić kolejne dzieci (co jest bardzo prawdopodobne). Co do córki nic o niej nie wiemy i nie ma co się wypowiadać ale ofiary gw🤬tów mają skazę na psychice często w dorosłym życiu się to na nich odbija, popełniają samobójstwa. Każdy jest inny ale wątpię żeby ktokolwiek po takiej traumie się ogarnął i żył jak ''normalny'' człowiek. Co do wyroku, może Andrzej gdzieś tam podświadomie liczył na kilka lat za wyrwanie chwasta, niestety dostał wyrok jak za człowieka.
Zgłoś
SpijaczWymiotów 2015-05-21, 2:34 35
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem