Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zgw🤬cona Polka
Zona_Putina • 2013-09-05, 11:53
Turek wyciągnął Polkę z restauracji w Stambule i zgw🤬cił! Kobieta zgłosiła się na policję. Sprawę badają śledczy.
Turecka policja bada sprawę szokującego gw🤬tu, który zgłosiła polska turystka. Polska podróżniczka przyjechała do Turcji z Gruzji. Została zgw🤬cona w dzielnicy Çatalca w Stambule.
Jak doszło do gw🤬tu? Polka zeznała policji, że spotkała mężczyznę, który zaoferował jej, że kupi jej obiad w pobliskiej restauracji. Zgodziła się tam z nim pójść.
Po obiedzie jednak nastąpił dramatyczny finał – mężczyzna porwał ją i wywiózł do lasu, a następnie zgw🤬cił. Kobieta zgłosiła się na policję. Lekarze podczas obdukcji znaleźli ślady gw🤬tu.
Żandarmeria odnalazła mężczyznę po dwóch dniach. Turek podczas przesłuchania zeznał, że Polka zgodziła się na seks za pieniądze – za 200 tureckich lir (ok. 300 zł). Został jednak aresztowany.

Niby szkoda laski, ale po części sama jest sobie winna. Po co szła z ciapatym na obiad?
Zgłoś
mars0015 2013-09-05, 22:03 3
MSZ szykuje już stosowne przeprosiny
Zgłoś
Lysack 2013-09-06, 0:08
Ta, sama mu dała za trzy stówy, a jak się stary dowiedział to musiała coś wymyślić. Aż strach na k🤬y chodzić...
Zgłoś
panchamityle 2013-09-06, 0:32 1
Dobrze głupiej k🤬ie, niech robi za przykład dla innych - jak tańczysz ze zwierzętami, to potem się nie dziw, że cie zgw🤬ci/wp🤬li do piwnicy/sprzeda do burdelu.
Zgłoś
kothletino 2013-09-06, 3:06 1
Do eliminacji i c🤬j.
Zgłoś
K................j 2013-09-06, 6:33
Wybacz mi Ojcze, że to przeczytałem i nadaremnie starałem się zrozumieć o co chodzi?
Zgłoś
J................z 2013-09-06, 6:35
Na początku to myślałem, ze to zbór jakichś nagłówków z artykułów...
Zgłoś
nujorker 2013-09-06, 10:26
Byłem w Stambule 3 tygodnie temu... tak k🤬a nie ma lasów...
Zgłoś
p................5 2013-09-06, 12:11
Dobrze k🤬ie. Niech jeszcze ja zajebia za seks przedmalzenski. Normalny czlowiek nawet by tam nie pojechal.
Zgłoś
malinovyNR 2013-09-06, 12:18
tak to k🤬a jest! ma teraz dziewczyna swoja "egzotyczna przygode"
Zgłoś
Varyz 2013-09-06, 12:33
Znalazła księcia z bajki ! <3
Zgłoś
hamakarol 2013-09-06, 14:03
głupie te dupy, pierd*** i pewnie było jej dobrze
Zgłoś
luxik1988 2013-09-06, 18:45
To ja się k🤬a muszę gimnastykować żeby taką ładną Polkę wydymać, a taki ciapek po prostu pop🤬li coś po arabsku i drogę do c🤬y ma wytrasowaną ?

Gdzie tu k🤬a sprawiedliwość ?
Zgłoś
D................l 2013-09-19, 2:23
A źródło raczysz podać, autorko tematu?
Zgłoś