👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najbardziej przykre jest to że on myśli że jest fajny. upośledzony plebs.

No to Stasiu... za bezpieczny weekend!
ale do rzeczy... niechcący nabiłem frajerowi jedno wejście... nie róbcie tego, 10 minut zmarnowanego czasu.
ale do rzeczy... niechcący nabiłem frajerowi jedno wejście... nie róbcie tego, 10 minut zmarnowanego czasu.
Ale o co Wam chodzi?
Po prostu mówi o tym, że komu jest źle w Polsce a waha się czy lecieć do Stanów - to niech leci. Mówi, że ciężka praca się opłaca, bo tam można zostać kim się chce. A dlaczego nazywacie go śmieciem, downem? No może o czymś nie wiem, to jego pierwsze wideo, które oglądam. Ale jak dla mnie ten filmik spoko.
Heeeejty
Po prostu mówi o tym, że komu jest źle w Polsce a waha się czy lecieć do Stanów - to niech leci. Mówi, że ciężka praca się opłaca, bo tam można zostać kim się chce. A dlaczego nazywacie go śmieciem, downem? No może o czymś nie wiem, to jego pierwsze wideo, które oglądam. Ale jak dla mnie ten filmik spoko.
Heeeejty

koles ma poltora ubikacji, cala na kupe a pol na inne dolegliwosci...

nie lubię gościa, ale mówi jakie są fakty.
Mój kuzyn tam mieszka i też to samo mi powiedział.
Ale powiem że już od nas gorzej mają tylko ludzie trzeciego świata i cyganie, więc gdziekolwiek byśmy nie wyjechali to będzie lepiej...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie