Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szkoda że nikogo nie zastrzelili.

Akcja do 3:17
Potem piszą że zaraz wracają (ale pewnie nie prędko ich wypuszczą)
Od 5:43 jakaś ekoterrorystka pieprzy głupoty.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2019-09-10, 21:45 1
Ja p🤬le jak się słucha tej klientki to D R A M A T... K🤬A J🤬A GŁUPIA SUKA... Jaki k🤬a pokojowy protest... K🤬A STRAŻ GRANICZNA wchodzi. GDZIE K🤬O MASZ PAPIERY I CZEMU SIĘ NIE STOSUJESZ DO PLECEŃ TY GŁUPIA K🤬A ANARCHIE TO SOBIE NA SAHARZE STWÓRZ SZMATO.

...No co tu się k🤬a dziwić... Młotkiem bym nap🤬lał w ten głupi łeb... K🤬A JAKI PROTEST? TY K🤬O... Kto Cie wie kim ty jesteś i skąd i co dokładnie robisz nie masz prawa k🤬o nie stosować się do poleceń PANÓW ZE STRAŻY GRANICZNEJ.... K🤬a na pewno spokojnie chłopaki podpłyneli a SUKA J🤬A nie stosowała się do żadnych poleceń jeszcze to K🤬A P🤬LONE GREENPEACE na usługach Lewicowych Aferałów wszędzie tam gdzie konkurencja polityczna lewicy działa i nigdy tam gdzie lewica naśmieciła. Przykład z zanieczyszczeniem Wisły.

podpis użytkownika

Niezmanipulowany
Zgłoś
koolowsky 2019-09-10, 21:53 1
Putin ładnie takich załatwił. Za terroryzm do łagru i dziękuję.
Zgłoś
magaret 2019-09-10, 22:07
hfbnmiuytp napisał/a:

@Owlman
Jeszcze gdyby to był jakiś młodzik, ale to przecież stary nazista co dopiero z bunkra wyszedł.

Typowe babcine p🤬lenie. Gdyby był nazistą z czasów wojny to miałby 90 lat. To taka sama gadka jak wycieczki niemców przyjadą i polaki gadają; ooo przyjechali po swoje. Trzecie pokolenie od rozpoczęcia wojny. Drugie, które już jej nie pamięta to pokolenie 60 -70 latków. Jezuuuu co za p🤬lenie.
Zgłoś
Rejti 2019-09-10, 23:34 2
TranzystorWyklęty napisał/a:

Patrząc na niektóre komentarze człowiek zaczyna tęsknić za czasami, w których Internet w Polsce miało niewiele ludzi potrafiących z niego korzystać.

Rozwiń się, bo nie wiemy czy masz cokolwiek inteligentnego do powiedzenia, czy p🤬lisz jak ta maciora z nagrania.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-09-11, 1:09
Wystarczy powiedzieć że to pokojowy protest i wszystko ok? Dobra, jutro idę z transparentem "precz z kościołem" i będę wszystkim wmawiał że to "pokojowy protest"
Zgłoś
mam_racje 2019-09-11, 1:56
Rodzima Agentura Obcych Wpływów.

Jak widzę tych naiwniaków, zastanawiam się którzy to "liderzy" czyli świadome i opłacane cwaniaki, a którzy to "wrażliwe dusze" przez nich wykorzystywani jako darmowi niewolnicy
Zgłoś
Konto usunięte 2019-09-11, 7:28
dlaczego w takich akcjach jest najwięcej bab, czy to kolejny dowód na spierolenie umysłowe tej płci
Zgłoś
Konto usunięte 2019-09-11, 11:12
Katie napisał/a:

Rozwiń się, bo nie wiemy czy masz cokolwiek inteligentnego do powiedzenia, czy p🤬lisz jak ta maciora z nagrania.

Czerwona p🤬deczka pewnie coś by chciała napisac ale sie boi.

Te kafle nawet nie sprawdziły że to wegiel do koksowania.
Zgłoś
skandal 2019-09-11, 13:51
Kiedyś miałem możliwość pracy dla nich, miałem wykonywać pewne projekty informatyczne oraz przy okazji werbować "darczyńców" .
Płaca za prace informatyczne stałą na naprawdę wysokim poziomie, może nie najlepiej płatna ale naprawdę dobrze.
Mianowicie jeżeli chodzi o dobrowolne wpłaty ludzi , których miałbym werbować to przechodziło wszelakie pojęcie.
Mianowicie, za każdego zwerbowanego człowieka, który godził się płacić miesięcznie £12.99 ja miałem otrzymywać dokładnie £8.29 !

Jeżeli ja, zwykły szeregowy pracownik miałbym dostawać tak wysoki procent z wpłat to nie chcę wiedzieć co dzieje się wyżej.

Ps. Staram się żyć jak najbardziej ekologicznie (i sensownie) na ile mogę. Nie używam jednorazówek, korzystam tylko z wielorazowego papieru do pakowania produktów spożywczych czy w sklepach kupując wędliny lub warzywa mam swoje opakowania itd. Jednakże to co wyprawiają oni, zakrawa o sektę i piramidę finansową! Dbajmy o swoją planetę, globalne ocieplenie jest faktem ale cholera, zmiana tego faktu nie może się odbywać za pomocą podnoszenia podatków dla zwykłych ludzi czy takich poj🤬ych akcjach!!!
Zgłoś
Bantol 2019-09-11, 18:23
jutro idę zrobić pokojowy napad na bank
Zgłoś
zerwikaptur 2019-09-11, 19:59
Nie węgiel głupia c🤬o tylko antracyt
A jak każdy po szkole średniej powinnaś wiedzieć ze to niezbędny składnik do produkcji stali .
Ale skąd taka ekoameba może to wiedzieć .

Tak wiem antracyt to rodzaj węgla .
Zgłoś
Konto usunięte 2019-09-11, 20:05
TranzystorWyklęty napisał/a:

Patrząc na niektóre komentarze człowiek zaczyna tęsknić za czasami, w których Internet w Polsce miało niewiele ludzi potrafiących z niego korzystać.

ja też mam ochotę wyłączyć -niemcom/nazistom, ruskim, chińczykom, ż🤬dom net,
bo mam dość idiotyzmów i gówno wartych komentarzy, ale
czy naprawdę myślisz że to możliwe
Zgłoś
0675 2019-09-11, 22:58
Głupia k🤬a
Zgłoś
Acho 2019-09-12, 12:20
Ej, ale o c🤬j Wam chodzi z gównem lejącym się do Wisły? Przecież awaria to awaria, każdemu chyba zależy, żeby ją naprawić, o co w tej sprawie ktoś miałby protestować? Gdyby eko z🤬by protestowały to tak byście właśnie mówili. To, że się to upolitycznia to inna sprawa i akurat od tego gówna każdy powinien się trzymać jak najdalej.

Blokowanie wpływu statku co ma niby zmienić? Wiadomo, że ktoś ich w końcu usunie i tylko stworzy to dodatkowe koszty. Zobaczcie co się dzieje w lasach czy na terenach zielonych. J🤬e podludzie robią taki syf, że ja p🤬le. Do tego marnowanie surowców takich jak woda, prąd i ogólnie każdy ma wyj🤬e na świat w którym żyje i sra tam gdzie je. W takim wypadku nawet jakby zablokowali wszystkie statki i kopalnie i byśmy o świecach siedzieli, to bydło i tak będzie się topić we własnym gównie.

Dodatkowo te eko z🤬by są chyba przeciwko energetyce atomowej, więc jakie oni mają alternatywy? Farmy słoneczne, które wymagają wykarczowania ogromnych obszarów, co oczywiście oznacza zniszczenie ekosystemów? Wiatraki, które też trochę powierzchni potrzebują i mogą być zagrożeniem dla rzadkich gatunków ptaków? Przecież energetyka atomowa jest obecnie najbezpieczniejszą, najwydajniejszą i najmniej obciążającą środowisko formą pozyskiwania energii.

Podsumowując, jak chcemy ogarnąć ten świat to bydło musi się nauczyć nie srać tam gdzie je, oraz musi zrozumieć jak działa energetyka atomowa, a nie patrzeć na to przez pryzmat fobii wywołanej Czarnobylem, czy bronią atomową.
Zgłoś
Palestyna 2019-09-12, 23:17
Ale oni mają racje!!! Ludzie obudzcie sie!!! Jaki import wegla do Polski?

My mamy swoj węgiel i na c🤬j nam inny?
Zgłoś