Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Zer'aThul 2023-12-10, 14:51 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
korowiow777 2023-12-10, 15:21 2
Od dwudziestu lat nie kupuję innych aut niż te z webasto. Na garaż mnie nie stac, na ogrzewanie niezależne tak.
Zgłoś
viking19 2023-12-10, 15:25 2
Zer'aThul napisał/a:

Otwartą paczkę fajek można było zostawić na dachu samochodu albo na masce - nikt niczego nie kradł

no rzeczywiście, wyznacznik uczciwości. xd
a sztabkę złota leżącą na dachu samochodu, to tez tak mijali od niechcenia?
nie neguje twojej historii, no ale przykład z paczką fajek(i to jeszcze otwartą! xD), to taki trochę z dupy.
Zgłoś
KosmatyHui 2023-12-10, 16:01 1
I wlasnie dlatego, ja mam ogrzewanie postojowe.
Zgłoś
takisobie2 2023-12-10, 16:27 1
Wczoraj pod dość duzym sklepem typu market stały dwa uruchomione i bynajmniej nie były to jakies truoiszcza. Nie, nie w Polsce. Jest kolorowo jesli chodzi o skórę ale o dziwo wszyscy grzeczni. Nie wiem jak jest po większych miastach, ale w takich 20- 30k mieszkańców, nieraz widziałem zaparkowaną torebkę zamiast auta i nikt w niej ani nie grzebal, ani nie przesuwał. Sam nieraz wysiadając z auta zapomniałem wyjąc kluczyki ze stacyjki i bywało, ze auto przestało 8 czy 9 godzin. Radio zniknelo dopiero po 6 miesiącach parkowania gdzie popadnie. Szafka w robocie otwarta na ościez, a w srodku wszystko. Dokumenty, klucze , kasa. Nigdy nic nie zginęło. A w domu w PL roweru pod oknem strach było zostawić na chwilę bo jakaś menda zaraz go przzytuliła. piwnice czyszczone regularnie.
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2023-12-10, 20:04 2
takisobie2 napisał/a:

Wczoraj pod dość duzym sklepem typu market stały dwa uruchomione i bynajmniej nie były to jakies truoiszcza. Nie, nie w Polsce. Jest kolorowo jesli chodzi o skórę ale o dziwo wszyscy grzeczni. Nie wiem jak jest po większych miastach, ale w takich 20- 30k mieszkańców, nieraz widziałem zaparkowaną torebkę zamiast auta i nikt w niej ani nie grzebal, ani nie przesuwał. Sam nieraz wysiadając z auta zapomniałem wyjąc kluczyki ze stacyjki i bywało, ze auto przestało 8 czy 9 godzin. Radio zniknelo dopiero po 6 miesiącach parkowania gdzie popadnie. Szafka w robocie otwarta na ościez, a w srodku wszystko. Dokumenty, klucze , kasa. Nigdy nic nie zginęło. A w domu w PL roweru pod oknem strach było zostawić na chwilę bo jakaś menda zaraz go przzytuliła. piwnice czyszczone regularnie.

Aż kusi, by w takiej sytuacji zostawić w piwnicy butelki pełne alkoholu z dodatkiem mielonego szkła...
Zgłoś
zbigniewz 2023-12-10, 22:08
Jak to w Ameryce to ze 150 tysięcy dolarów za złamanie ręki z czego ubezpieczenie pokryje z 40
Zgłoś
Takafura 2023-12-10, 22:24
r061071 napisał/a:

juz to widze ze ty taki idealny albo nigdy nie miałes auta (...)

Nie widzisz różnicy ? Ja mam jednego czarnego w powiecie i od 20 lat nie zamykam aut stojących przed bramą. A ten idiota sam się prosił.
Zgłoś
Krak 2023-12-11, 7:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-12-11, 11:33
Zgłoś
ellsworth 2023-12-11, 23:17
Zgłoś
Cymesowy 2023-12-13, 13:04
Zgłoś
i 2023-12-14, 15:48
Nie ma tak łatwo! Każdy musi skrobać!
Zgłoś
8-bit 2023-12-16, 10:56
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem