Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przed monitorem tak to właśnie wygląda.
No nie wiem jak dla mnie masz oczy w dupie

Odrazu je widzialem bo czego sie spodziewać po tej drodze fajnego ^^"

Dzik w Polsce nie ma naturalnego wroga, bo populacja wilków jest niezauważalna w tym kontekście.
Dzika to nawet wilki wolą ominąć szerszym łukiem
Dzika to nawet wilki wolą ominąć szerszym łukiem
Wataha wilków wybiera najłatwiejszy cel, nie jest to głupie zwierzę, wręcz przeciwnie, ale jak nie będzie w pobliżu innego pokarmu, to z respektem do dzika upoluje tyle ile będzie potrzebować do zaspokojenia głodu.
Aby wilki zjadały dziki, musi być ich dziesiątki tysięcy może więcej, a to liczba zagrażająca człowiekowi, jego zwierzętom hodowlanym jak i psom i kotom. Do lasu bez broni by się w takiej sytuacji nie wchodziło.
Na prostym przykładzie wykażę, że ludzie myślący jak ty są półgłwókami o zerowej wiedzy o przyrodzie, zwłaszcza o zwierzynie mieszkającej w polskich lasach.
Dziki mają ogromny przyrost naturalny, wystarczy 2 lata na nie nie polować i mamy ich 3-krotnie więcej niż normalnie, mamy ich wtedy dobre 2 mln, ok. 1,3mln więcej niż normalnie. Dzik w Polsce nie ma naturalnego wroga, bo populacja wilków jest niezauważalna w tym kontekście.
Ogólnie od czasu wytrzebienia wilków z polskich lasów nie tylko dziki straciły swego naturalnego wroga i dlatego trzeba regulować liczebność roślinożernych zwierząt i dodatkowo czerpać z tego ogrom korzyści.
Jakbyś mu nie tłumaczył idiota i tak tego nie zrozumie
widzi tylko to co chce widziec
No nie wiem jak dla mnie masz oczy w dupie
Odrazu je widzialem bo czego sie spodziewać po tej drodze fajnego ^^"
W dupie to ty masz chyba mózg. Co innego jak oglądasz fimik i wiesz, że zaraz się coś wydarzy a co innego jak jeździsz kilka lat za kierownicą i jeszcze nigdy ci żaden zwierz nie wleciał pod koła. Nie da się utrzymać 100% ostrożności i skupienia jeśli coś ci się udaje setki razy pod rząd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie