👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To raczej wygląda na jakąś awaryjną sytuację z piecem ale lenie z bloków już się uruchomiły
Pożar sadzy w kominie. Ale blokersi nie znają oni wolą swoje apartamenty 40m2.
mało kto wie ale sadze da sie wypalić, pracowałem dorywczo w piekarni i nikt tam na kominiarza nie wydawał, tylko że jak chce sie wypalać sadze to po ich podpaleniu zatyka sie popielnik na max żeby był prawie zerowy cug i nie ma problemu że ogień. Choc znałem jednego super zdeba który najpierw wyczyscił komin, a potem podpalił to co zostało żeby sie upewnic czy czysty-jak bumło to cegły powyrywało.
jak zapalicie sadze na otwartym piecu to może ogień wylac na dach jak napalm, też się zdarza.
jak zapalicie sadze na otwartym piecu to może ogień wylac na dach jak napalm, też się zdarza.
Parę wodną to masz zamiast mózgu
DzidaZawodnik napisał/a:
Dziecko to nie jest portal dla ciebie.
Ewidentnie widać, że to głównie para wodna ale wytresowane przez tv pseudointeligenty już dostają cioty i łapią za telefon, żeby pokazać wszystkim, że tam jest ten zły, a ja to ten dobry. I tak awansują sobie w hierarchi społęcznej wśród swoich ograniczonych znajomych.
Pińcet leży na przedpokoju i czeka na mandat od straży już pewnie od tygodnia

nie wiem czy angel znowu nie walni mi warna za to, ze nazwałem jakiegoś pedofila po imieniu qrwa podwójne standardy jak na pejsbuczku. Sadik to już jakaś lamowata demotywatornia się robi od dwóch lat dno.
Do tego młota co pisał o parze wodnej, czekaj tylko podniosę się z podłogi XD mógł filmować dłużej bo ostatni raz takie coś widziałem u sąsiada tuż przed tym jak jego komin zamienił się w Space X a potem gruchnęło pięknie.
Do tego młota co pisał o parze wodnej, czekaj tylko podniosę się z podłogi XD mógł filmować dłużej bo ostatni raz takie coś widziałem u sąsiada tuż przed tym jak jego komin zamienił się w Space X a potem gruchnęło pięknie.
zdun napisał/a:
a ty widzę jesteś ekspert i po obejrzeniu filmu wyśpiewasz zaraz skład tego szitu. Pewnie sam dobrze dokładasz do pieca.
Do admina!
Czy możecie przy każdym komentarzu dodać od dodatkowy przycisk obok "Cytuj" i "Postaw piwo" to jeszcze "Zgłoś w trybie pilnym do PŁOKUJATUŁY" ?
Oczywiście że grawitacyjnie
Jak się sadza jara to taki ciąg się robi jakby 10 dmuchaw na raz podłączył. Jedyne wyjście to zamknąć piec i prędko na dach przykryć komin jakąś siatką żeby sadze nie fruwały bo o pożar nie trudno.
Przeżyłem 2 pożary sadzy i hałas przy piecu był taki jakby odrzutowiec startował.

Jak się sadza jara to taki ciąg się robi jakby 10 dmuchaw na raz podłączył. Jedyne wyjście to zamknąć piec i prędko na dach przykryć komin jakąś siatką żeby sadze nie fruwały bo o pożar nie trudno.
Przeżyłem 2 pożary sadzy i hałas przy piecu był taki jakby odrzutowiec startował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie