Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:02
🔥 Drift bmw po polsku - teraz popularne
Mimson 2013-01-11, 23:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ssiruuvi 2013-01-11, 23:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 23:22
Gość jeździ jak paralityk.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-11, 23:45 7
Czym Szczecin się zasłużył dla Polski:

1. Snajper na prawobrzeżu (powinniście pamiętać jeszcze)
2. Zaciemnienie Szczecina- brak prądu w całym mieście bo spadło trochę śniegu.
3. Górka Szczecin czyli "ale urwał"
Duma mnie rozpiera jakie piękne i wspaniałe jest nasze miasto. Nie wspomnę już o tramwajach jeżdżących raz na godzinę. Szczególnie uzdolniona w tych względach jest trójka. Może jeszcze traktory znowu?
Zgłoś
Barthuss 2013-01-11, 23:51
Szczecin zimową stolicą Polski!

PS. Skąd Ja wiedziałem, że ktoś to wrzuci
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 0:11 1
P@N K@C napisał/a:

ikea, medialna propaganda o paraliżu? jak inaczej nazwać zakorkowanie całego miasta?

tak dla poprawy humoru, na filmiku widdoczne jest rondo ofiar katastrofy smoleńskiej

Zauważ jak się przedstawia takie sytuacje w TV. Totalny horror, koszmar, katastrofa i ola boga koniec świata. Jakby to było coś dziwnego o tej porze roku. Korki zawsze będą z jakiś powodów czy to naturalnych czy ludzkich dopóki po miastach będą jeździć samochody
Zgłoś
luka100 2013-01-12, 0:41
Zgłoś
Lam3rZ 2013-01-12, 1:53
Zgłoś
brzoza 2013-01-12, 2:13
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2013-01-12, 7:33
12 stycznia godzina siódma 33, więc mam Szczecin prawie na żywo
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 10:30
e tam , wczoraj jadąc z Rodła na Sczaniecką jechałem 40 minut , stwierdziłem że wrócę z buta i zajeło mi to 10 minut
Zgłoś
zeto88 2013-01-12, 12:01
Zima zaskoczyła w zimie.. uwaga bo za parę miesięcy może nas zajebiście zaskoczyć upał latem.
Zgłoś
Barthuss 2013-01-12, 13:41
E tam! Ziomek ode mnie z pracy wracał wczoraj z Santockiej na Słoneczne z buta bo autobusy nie jeździły
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 14:02
Cytat:

(pomagając pchać przy okazji z 10 aut, bo nikt oczywiście nie rozumie że jak jest -3 to się zakłada zimowe ogumienie).

No tak, bo ty nie rozumiesz, ze przy całkowicie oblodzonej ulicy, to tylko łańcuchy ? Zimowe opony w niczym Ci nie pomogą :F
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-12, 14:04
jakie szczescie ze zjechalem o 11 do domu (1 godzina drogi), po 13 juz ludzie jechali busami do Pyrzyc (50km) od 3 do 5 godzin
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem