zima zaskoczyła w styczniu
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:44
Czym Szczecin się zasłużył dla Polski:
1. Snajper na prawobrzeżu (powinniście pamiętać jeszcze)
2. Zaciemnienie Szczecina- brak prądu w całym mieście bo spadło trochę śniegu.
3. Górka Szczecin czyli "ale urwał"
Duma mnie rozpiera jakie piękne i wspaniałe jest nasze miasto. Nie wspomnę już o tramwajach jeżdżących raz na godzinę. Szczególnie uzdolniona w tych względach jest trójka. Może jeszcze traktory znowu?
1. Snajper na prawobrzeżu (powinniście pamiętać jeszcze)
2. Zaciemnienie Szczecina- brak prądu w całym mieście bo spadło trochę śniegu.
3. Górka Szczecin czyli "ale urwał"
Duma mnie rozpiera jakie piękne i wspaniałe jest nasze miasto. Nie wspomnę już o tramwajach jeżdżących raz na godzinę. Szczególnie uzdolniona w tych względach jest trójka. Może jeszcze traktory znowu?
Szczecin zimową stolicą Polski!
PS. Skąd Ja wiedziałem, że ktoś to wrzuci
PS. Skąd Ja wiedziałem, że ktoś to wrzuci
P@N K@C napisał/a:
ikea, medialna propaganda o paraliżu? jak inaczej nazwać zakorkowanie całego miasta?
tak dla poprawy humoru, na filmiku widdoczne jest rondo ofiar katastrofy smoleńskiej![]()
Zauważ jak się przedstawia takie sytuacje w TV. Totalny horror, koszmar, katastrofa i ola boga koniec świata. Jakby to było coś dziwnego o tej porze roku. Korki zawsze będą z jakiś powodów czy to naturalnych czy ludzkich dopóki po miastach będą jeździć samochody
12 stycznia godzina siódma 33, więc mam Szczecin prawie na żywo
e tam , wczoraj jadąc z Rodła na Sczaniecką jechałem 40 minut , stwierdziłem że wrócę z buta i zajeło mi to 10 minut
Zima zaskoczyła w zimie.. uwaga bo za parę miesięcy może nas zajebiście zaskoczyć upał latem.
E tam! Ziomek ode mnie z pracy wracał wczoraj z Santockiej na Słoneczne z buta bo autobusy nie jeździły
Cytat:
(pomagając pchać przy okazji z 10 aut, bo nikt oczywiście nie rozumie że jak jest -3 to się zakłada zimowe ogumienie).
No tak, bo ty nie rozumiesz, ze przy całkowicie oblodzonej ulicy, to tylko łańcuchy ? Zimowe opony w niczym Ci nie pomogą :F
jakie szczescie ze zjechalem o 11 do domu (1 godzina drogi), po 13 juz ludzie jechali busami do Pyrzyc (50km) od 3 do 5 godzin
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie