Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:25
🔥 Hobby - teraz popularne
dafi1985 2013-07-10, 15:01 28
torento napisał/a:

to współczuje temu bękartowi

Gościu, licz się ze słowami! Bękartem to może jesteś Ty! Nikt nie będzie nazywał w ten sposób mojego synka, rozumiesz?!

PS. Z piwa się nie ciesz, wystawione przez pomyłkę...
Zgłoś
Bialix 2013-07-10, 15:21 4
Uwaga, bulwers nade mną
Zgłoś
gadom 2013-07-10, 15:25 3
Taki trochę płemieł Tusk z tego Dyzmy ...
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2013-07-10, 15:37
ehh dobry film "czekaj pan"
Zgłoś
ritu4l 2013-07-10, 16:00 7
dafi1985 napisał/a:

Gościu, licz się ze słowami! Bękartem to może jesteś Ty! Nikt nie będzie nazywał w ten sposób mojego synka, rozumiesz?!

Przecież już nazwałem wkleiłbym maść na ból dupy, ale niech cię boli.
Zgłoś
dafi1985 2013-07-10, 16:06 1
torento napisał/a:

Przecież już nazwałem wkleiłbym maść na ból dupy, ale niech cię boli.

Skończę tę polemikę. Przeczytaj, dlaczego nie warto kłócić się z głupim, dlatego dowiesz się, dlaczego kończę
Zgłoś
Achajos 2013-07-10, 16:15 1
To nie jest polemika./..
Zgłoś
Bialix 2013-07-10, 16:34 4
@dafi1985, nazwałeś dziecko Nikodem, na pewno jak dorośnie będzie totalnie szczęśliwy z tego powodu.
Zgłoś
dafi1985 2013-07-10, 16:38 3
Bialix napisał/a:

@dafi1985, nazwałeś dziecko Nikodem, na pewno jak dorośnie będzie totalnie szczęśliwy z tego powodu.

Widzę kolego, że walczysz o piwka, ale coś chyba Ci nie idzie...
Nikodem to normalne imię, sam znam kilku, więc nie jest ono jakieś egzotyczne w stylu Jessici, Amandy, Briana czy innego Kevina.
Myślisz, że jest to aż takie złe imię? Mnie się podoba, żonie również, więc nie widziałem przeszkód, by takie nadać.

Ale doceniam Twoją krytykę, przecież każdy ma prawo do subiektywnej opinii;)
Zgłoś
Massdeath 2013-07-10, 16:51 6
dafi1985 napisał/a:

Widzę kolego, że walczysz o piwka, ale coś chyba Ci nie idzie...
Nikodem to normalne imię, sam znam kilku, więc nie jest ono jakieś egzotyczne w stylu Jessici, Amandy, Briana czy innego Kevina.
Myślisz, że jest to aż takie złe imię? Mnie się podoba, żonie również, więc nie widziałem przeszkód, by takie nadać.

Ale doceniam Twoją krytykę, przecież każdy ma prawo do subiektywnej opinii;)

I tak drogie dzieci widzicie dla czego nie warto ujawniać prywatnych informacji z życia osobistego na byle forum w sieci
A pytałeś dzieciaka o zdanie ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-10, 17:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gl0BaL 2013-07-10, 19:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ellsworth 2013-07-10, 19:32 2
dafi1985 napisał/a:

PS. Z piwa się nie ciesz, wystawione przez pomyłkę...

Uuu... Jak zabolało. Wygląda na to, że przedmówca trafił w samo sedno. Czyżbyś sam podejrzewał, że jest bękartem? Nie twoim bękartem oczywiście...
Zgłoś
Aikenlól 2013-07-10, 20:11
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-07-10, 20:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem