to współczuje temu bękartowi![]()
Gościu, licz się ze słowami! Bękartem to może jesteś Ty! Nikt nie będzie nazywał w ten sposób mojego synka, rozumiesz?!
PS. Z piwa się nie ciesz, wystawione przez pomyłkę...
Gościu, licz się ze słowami! Bękartem to może jesteś Ty! Nikt nie będzie nazywał w ten sposób mojego synka, rozumiesz?!
Przecież już nazwałem

Przecież już nazwałemwkleiłbym maść na ból dupy, ale niech cię boli.
Skończę tę polemikę. Przeczytaj, dlaczego nie warto kłócić się z głupim, dlatego dowiesz się, dlaczego kończę
@dafi1985, nazwałeś dziecko Nikodem, na pewno jak dorośnie będzie totalnie szczęśliwy z tego powodu.
Widzę kolego, że walczysz o piwka, ale coś chyba Ci nie idzie...
Nikodem to normalne imię, sam znam kilku, więc nie jest ono jakieś egzotyczne w stylu Jessici, Amandy, Briana czy innego Kevina.
Myślisz, że jest to aż takie złe imię? Mnie się podoba, żonie również, więc nie widziałem przeszkód, by takie nadać.
Ale doceniam Twoją krytykę, przecież każdy ma prawo do subiektywnej opinii;)
Widzę kolego, że walczysz o piwka, ale coś chyba Ci nie idzie...
Nikodem to normalne imię, sam znam kilku, więc nie jest ono jakieś egzotyczne w stylu Jessici, Amandy, Briana czy innego Kevina.
Myślisz, że jest to aż takie złe imię? Mnie się podoba, żonie również, więc nie widziałem przeszkód, by takie nadać.
Ale doceniam Twoją krytykę, przecież każdy ma prawo do subiektywnej opinii;)
I tak drogie dzieci widzicie dla czego nie warto ujawniać prywatnych informacji z życia osobistego na byle forum w sieci

A pytałeś dzieciaka o zdanie

PS. Z piwa się nie ciesz, wystawione przez pomyłkę...
Uuu... Jak zabolało. Wygląda na to, że przedmówca trafił w samo sedno. Czyżbyś sam podejrzewał, że jest bękartem? Nie twoim bękartem oczywiście...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie