Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:14
Zimne piwo w akademiku.
AhTenAndy • 2014-02-11, 19:24
Niestety nie moja uczelnia, ale mój znajomy. Film świetnie ukazujący jak pije się piwo w akademiku AWFiS w Gdańsku

Dla malkontentów że ostatni łyczek - ... zrób to lepiej, a próby dawaj na harda
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Roler 2014-02-12, 2:34 1
Żenada: nagranie, fryzura, teksty i sytuacja. Ocena 1/10, nie polecam.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 2:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 2:42 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stew 2014-02-12, 3:11 2
"Piana na 16 palcy" - i wszystko jasne.
Zgłoś
Forrest20 2014-02-12, 3:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 3:50 1
Spoko, Forrest20, koszulka jest mega
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 4:09 2
Zgłoś
troflix 2014-02-12, 4:36
a mi sie podoba ta 'moda', bo jest calkiem smieszna a koles jest mega ogarem, jest trenerem w jumpcity w gdyni
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 6:30 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 7:19
Kurde, przeczytałem "ostatni tyłeczek" i zmarnowałem dwie minuty życia oczekując wejścia niewiasty… PIWA NIE MA!
Zgłoś
patryk28091991 2014-02-12, 7:20
a moja uczelnia )))))) tego jeszcze tam nie widziałem ;D
Zgłoś
Kosmodysk 2014-02-12, 9:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 10:17
dlaczego wszyscy debile maja na imię seba?
Zgłoś
paczek1262 2014-02-12, 11:41 1
studenciaki z akademików to obecnie najbardziej znienawidzona przeze mnie grupa, są milion razy gorsi od gimnazjalistów
Zgłoś
adamirex 2014-02-12, 12:29
To nie jest bezcelowe, jeżeli wytypowany nie wypije piwa na raz, to ma postawić kratę piwa temu, który go nominował, dlatego się wybiera do tej konkurencji tylko dobrych znajomych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem