Smalcuch się wypróżnia. Wkrótce trafi do kotła.
Mam nadzieje ze najszybciej do kotła to ty trafisz p🤬deczko.
To jeszcze nie widziałeś baby na depresji. Aby chatę sprzątnąć, wystawiłam nawet odkurzacz, stoi na środku od dwóch tygodni. I przed użyciem musiałabym najpierw rzeczy pozabierać aby był dostęp do podłogi. A w zlewie muszki latają — w piątek wieczór zbierałam się do tego szajsu ale w końcu musiałam lecieć na ostatni pociąg (starsi zamówili housesitting: ich pies i kot). Jak wrócę, potrzebny będzie napalm a nie płyn do zmywania.Beny to jest kobieta, więc może nie wiedzieć. Ważne, żeby nie zapomniała posprzątać i pozmywać.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.To jeszcze nie widziałeś baby na depresji. Aby chatę sprzątnąć, wystawiłam nawet odkurzacz, stoi na środku od dwóch tygodni.(...).
no to ja coś zrobiłam, po tygodniu potykania się o odkurzacz wsadziłam go z powrotem do szafki

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!To jeszcze nie widziałeś baby na depresji. Aby chatę sprzątnąć, wystawiłam nawet odkurzacz, stoi na środku od dwóch tygodni. I przed użyciem musiałabym najpierw rzeczy pozabierać aby był dostęp do podłogi. A w zlewie muszki latają — w piątek wieczór zbierałam się do tego szajsu ale w końcu musiałam lecieć na ostatni pociąg (starsi zamówili housesitting: ich pies i kot). Jak wrócę, potrzebny będzie napalm a nie płyn do zmywania.
lol, jakbym siebie czytał. Ale powoli ogarniam...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!