Krzysztof Zimnoch, po walce z Trzcińskim, o Szpilce
Jako bonus, natychmiastowa odpowiedź Szpilki, oczywiście na FB:
Myślałem, że coś z Artura będzie, ale na razie wykazuje się on niebywałym prymitywizmem...
Konto usunięte
2013-02-24, 16:08
Szpilka odpowiada na youtubie

śmierć konfidentom
Tego jednego śmiecia, który cały czas gwizda, Zimnoch powinien wciągnąć na ring i lać do nieprzytomności.
Konto usunięte
2013-02-24, 16:29
szpilka to prymityw i wieśniak.. niech sp🤬ala
Arek1905 napisał/a:
ogarnijcie sie.. Zimnoch konfident zaj🤬y taka prawda , sprzedał 8 gości , gdzie tu jest honor ? zaczął trenować boks zeby w p🤬de nie dostawać a i tak z bialegostoku sie wyprowadzil
jakos widuje go czesto w białym wiec cos slabo wiesz
Zimnoch posprzedawał ludzi z Białegostoku (Kibiców Jagiellonii), Szpila jest Wiślakiem więc ciśnie frajera jako chłopak z ulicy i tyle.
roofik5 napisał/a:
Szpilka odpowiada na youtubie
śmierć konfidentom
Szpila ma takie jaja, że odpowiada na fejsie i youtubie jak byle gimbus. Zimnoch posprzedawał chłopaków? A kto chciałby takich analfabetów kupić?
Konto usunięte
2013-02-24, 18:03
Niech Zimnoch wpier**li temu Szpilce,bo mam dosc sluchania takiego pieprzenia, Arturek zachowuje sie jak gowniaz z podstawowki, to jest boks,a nie ulica,troche szacunku do siebie panowie ,prywatne sprawy zalatwia sie normalnie ,a nie promujac to na tle medialnym. Jeszcze raz,SZA-CU-NEK.
Konto usunięte
2013-02-24, 20:59
od razu widać poziom kultury obu panów...
Uwielbiam takie teksty:
- "posprzedawał chłopaków"
- "normalne chłopaki wiedzą"
- "sam widziałem"
- "są papiery na coś"
- "lamus"
i oczywiście nieśmiertelny "konfident"
Dosłownie jakby oglądał konferencję kaczyńskiego. Zero dowodów same pomówienia.
Konto usunięte
2013-02-24, 21:06
Poetycko i na temat
zonk
2013-02-24, 21:31
Tekst, że Najman by mu wj🤬 miażdży po prostu
rockface123 napisał/a:
Szpilka to typowa hip hop p🤬da, skaczę i szczeka a potem sp🤬ala.
a teraz wytlumacz, daj argument do tego gdzie sp🤬ala... chociażby wideo jakieś...
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Konto usunięte
2013-02-24, 21:45
Konto usunięte
2013-02-24, 21:55
moja rozmowa z jedną z nie grzeszących inteligencją fanek szpilki
Jak to mój kolega Marian mawiał, nie lubię ludzi głupich i beznadziejnych. Konfident? Czy ktoś się zastanowił kto to jest konfident? Wg obecnej młodzieży, to ktokolwiek, mający jakikolwiek kontakt z organami ścigania, osoba nie działająca wg zasady NWNNW. A K.Zimnoch, owszem zeznał (nie sprzedał) przeciw grupie mega kozaków (pokroju A.S.), którzy w kilku napadli z maczetami na 2 nieuzbrojonych Ormian (bokserów) i dostali wp🤬l