Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-08, 20:44
Norton zrobił kawał dobrej roboty nie tylko tu , dziwie się że nie dostał Oscara .
konto usunięte
2013-10-08, 21:03
@up
zgadzam sie , scena oscarowa z krawężnikiem !!
jeden z moich ulubionych filmów
konto usunięte
2013-10-08, 21:12
Panów na górze, popieram
no Biały_nie zapominajmy ze dales mi piwo za ten tekst nie dalej jak pare dni temu , ale ok spoko ty tez łap.
konto usunięte
2013-10-08, 21:33
Dalej palcie te marichuane aż dostaniecie jakiegoś hiva albo aids,
konto usunięte
2013-10-08, 22:41
konto usunięte
2013-10-08, 22:56
@up a księża na ksieżyc
konto usunięte
2013-10-09, 0:56
Ja też nie popieram narkotyków. Latami dopłacałem ludziom ekstra, by to zostawili. Ale naraz ktoś mówi: „Mam prochy. Zainwestuj 3 tysiące, a po dystrybucji dostaniesz 50”. Temu nikt się nie oprze. Więc wolę to kontrolować, dbać o poziom. Nie chcę tego w pobliżu szkół, handlu z dziećmi. To wielka infamia. My sprzedajemy tylko kolorowym. To zwierzęta, więc po co im dusza?
Ojciec chrzestny wymiata ;D
Czerpać wzorce z wypowiedzi aktora grającego nazistę, genialne... Swoją drogą wątpię, że w ogóle zrozumiałeś proste przesłanie tego filmu.