Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:14
Scena z kultowego filmu American History X. Tłumaczenie chyba zbędne, każdy wie o co chodzi. Panowie, szanujmy się
Te przepychanki pomiędzy "alkoholikami" a "narkomanami" są śmieszne. Jeżeli jesteś od czegokolwiek uzależniony to tak czy siak przegrywasz. W tym temacie tylko straight edge'owcy mogą cokolwiek powiedzieć. A tak róbcie co chcecie jeśli nie przeszkadzacie żyć innym. Pozdro.
Ksiądz Jan Krzysztof Kluk w 1777 roku tak pisze o konopii : "Podług doświadczeń w małey części czynionych, cztery funty nasienia daią 12 . łótów oleiu . Oley ten iest zielony . (.. .) Prócz skutków odmiękczaiących pospolitych innym oleiom, ma ieszcze
moc bole uśmierzaiącą . Nasienie iest ulubione rożnemu ptactwu, i wzbudza ich do parzenia się; stąd kury tym nasieniem żywione, iaia obficie niosą."
Ja tu widzę biznes, może karmić kury i jajka produkować szybciej?
moc bole uśmierzaiącą . Nasienie iest ulubione rożnemu ptactwu, i wzbudza ich do parzenia się; stąd kury tym nasieniem żywione, iaia obficie niosą."
Ja tu widzę biznes, może karmić kury i jajka produkować szybciej?
Rusznic napisał/a:
Ja tu widzę biznes, może karmić kury i jajka produkować szybciej?![]()
Zapewniam cie ze ten biznes kreci sie juz od wielu lat,jest bardzo dochodowy, ale nie polega on na karmieniu kur...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie