👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawdziwa sztuczka polega na tym, że to nie ona igłę na nitce ciągnie, tylko on ją na chatę.
@pacho jest jedna łatwa sztuczka, możesz wypróbować na jakiejś dziewczynie
Podchodzisz do dziewczyny i mówisz:
- Masz ochotę na chwilę magii ze mną?
- Magii?
- Tak, idziemy do Ciebie, pieprzymy się, a potem znikam

Podchodzisz do dziewczyny i mówisz:
- Masz ochotę na chwilę magii ze mną?
- Magii?
- Tak, idziemy do Ciebie, pieprzymy się, a potem znikam
@jogus48
zacytuję klasyka: "Walo, no co Ty, gówno ?! Przecież to niedobre !"
zacytuję klasyka: "Walo, no co Ty, gówno ?! Przecież to niedobre !"

Kurde, myslalem ze wysra ta igle i powie, zoba igla w kupie, szukaj mala

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie