Spokój? Przecież widać, że to j🤬y idiota. Zero instynktu samozachowawczego, widzi że zaraz z🤬bie się ta koparka, to nawet się nie odsunął. A jak już spadła, to stoi i się gapi j🤬y debil.
A po co miał sp🤬alać jak stal w bezpiecznej odległości?
Gapi się i co? Miał płakać?
Dlaczego od razu idiota?
Podaj adres piwnicy w której jesteś, zamówię Ci pizzę bądź sushi, czasem może nawet jakąś kurtyzanę.
🤔💪
A po co miał sp🤬alać jak stal w bezpiecznej odległości?
Gapi się i co? Miał płakać?
Dlaczego od razu idiota?
Podaj adres piwnicy w której jesteś, zamówię Ci pizzę bądź sushi, czasem może nawet jakąś kurtyzanę.
🤔💪
Podeślij mu tę kurtyzanę ze zdjęcia powyżej. Ona mu chętnie pałę pociągnie!
Senkju za zaspokojenie ciekawości

Czy to się często zdarza? Jak zjechać taką koparką żeby nie spadła?
Senkju za zaspokojenie ciekawości
Jako operator z ośmioletnim stażem powiem Ci, że nigdy nie zdarzyło się ani mi, ani żadnemu operatorowi którego znam.
A zjeżdża się banalnie prosto, wystarczy tylko dwie dźwignie pchać lub ciągnąć razem. (W kołówce wystarczy wrzucić bieg do przodu lub tyłu i po prostu jechać na prostych kołach) Co bardziej doświadczony operator oprze łyżkę o ziemię i powoli się opuści żeby nie było takiego łup w momencie gdy koparka zjeżdża z lawety na najazdy.
Nie mam zielonego pojęcia co żółty chciał odj🤬. Może jakaś awaria.
Jako operator z ośmioletnim stażem powiem Ci, że nigdy nie zdarzyło się ani mi, ani żadnemu operatorowi którego znam.
A zjeżdża się banalnie prosto, wystarczy tylko dwie dźwignie pchać lub ciągnąć razem. (W kołówce wystarczy wrzucić bieg do przodu lub tyłu i po prostu jechać na prostych kołach) Co bardziej doświadczony operator oprze łyżkę o ziemię i powoli się opuści żeby nie było takiego łup w momencie gdy koparka zjeżdża z lawety na najazdy.
Nie mam zielonego pojęcia co żółty chciał odj🤬. Może jakaś awaria.
Dziękuję

Kierowca wydaję się nie wzruszony całym wydarzeniem, "no i c🤬j, fajrant".
Nie pierwszy raz pewnie XD
To jest sadistic? Chyba nie bardzo. Won na youtuba.
Kierowca koparki na pewno był tam przemielony, więc nie wyłaził. Trzeba widzieć oczami wyobraźni jego przygniecionego trupa, więc na harda się załapuje