Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zjazd na tyrolce
misiekdiablo1 • 2025-04-28, 23:04
Mężczyzna nieświadomie sfilmował atak terrorystyczny .
Pakistan.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-04-29, 08:47 ]
Cytat:

Oto szczęśliwa twarz Rishi Bhatta, turysty z Gudźaratu w Indiach. Po południu 22 kwietnia przybył z żoną i synem do malowniczego miejsca w pobliżu Pahalgam, a gdy zjeżdżał kolejką linową, zaczęła się strzelanina.

26 osób padło ofiarą terrorystów, ponad 20 zostało rannych. Bhatt i jego rodzina zdołali ukryć się w lesie i uratować życie. Autor filmu podejrzewa pracownika atrakcji o współpracę z terrorystami.

„Dziewięć osób zjechało tyrolką przede mną, ale operator nie powiedział ani słowa. Gdy przygotowywałem się do zjazdu, powiedział trzy razy „Allahu Akbar”, a następnie zaczęła się strzelanina” — powiedział Bhatt.

Po tym ataku Indie i Pakistan, które już miały napięte stosunki, praktycznie stanęły na krawędzi wojny.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
daminski16 2025-04-29, 11:40
A co to jest "żeczą"?
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-04-29, 13:27
Akwit napisał/a:

Dziekuje za poprawke. Tak, jebac tez Indie. Chociaz jezeli dojdzie miedzy nimi do wojny, to bede trzymal kciuki za Indie. Na studiach w DE poznalem kilka osob z Indi i byli naprawde w porzadku. Nie raz cos postawili. Oraz kochaja swoja kulture, ktora takze kultywuja- nie przez zabijanie "niewiernych". Sluchali zemna kiedys Firme JP, Kaliego, Palucha etc. . Lubili wypic piwko i zjesc boczek. I tak samo nie lubili Islamu jak ja. Raz dostalem nawet zaproszenie do Indi z ktorego skorzystalem. Nawet przelecialem Indyjke, wiec blizej mi do ich kultury.
Pakistanczycy to brudasy i jebie od nich na kilometr.

Hindusi są ok, do póki siedzą w swoim kraju. I kibicuję im bardzo, żeby wyj🤬i wszystkich pakoli z kraju i pokazali światu, że się da! Dość już tego rozlewu krwi!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
T... 2025-04-29, 13:45
Co za debil p🤬lony. Zamiast widoki podziwiać, oglądac ataki terrorystyczne i inne ciekawe rzeczy, to patrzy się w obiektyw jak szpak w p🤬dę...
Zgłoś
SADOL.PL 2025-04-29, 14:50
O, George Michael?
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-29, 15:59
Cieszy sie jak by go j🤬i w dupe.Krzywy głupi ryj
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2025-04-29, 16:31
On chyba do końca nie ogarnął co się dzieje, no ale w końcu to hindus, więc co się dziwić...

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Jacson 2025-04-29, 16:58 1
raistpol napisał/a:

ja p🤬lę, ale narcyz wpatrzony w siebie. Zamiast już c🤬j nagrywać, ale chociaż na własne oczy widoki brać, to ten cała trasę w swoją własną mordę w smartfonie widział

Hohołownia z brodą.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-04-29, 21:09
miał być zjazd na tyrolce a wyszedł wjazd terrorki
Zgłoś
luxpiotr 2025-04-29, 22:58 1
Dzięki Bogu w mojej młodości nie było srajfonów. To były dobre czasy. Podziwiało się wszystko własnymi oczami a nie telefonem.
Zgłoś
MarcinHolmes 2025-04-30, 14:44
Gdzie ten atak?
Zgłoś
atbi 2025-05-01, 8:55
Miałem nie pisać ale c🤬j

W tle słychać strzały!
Zgłoś
mazga50 2025-05-01, 11:18
Patrzę na te ryje i jestem przerażony, jakie spustoszenie czyni chów wsobny.
Zgłoś
Ziomee22 2025-05-04, 10:49
cieszy tak mordę bo nie musi biegać żeby uciekać ...
Zgłoś