👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
crossdressphyxia napisał/a:
Za trudne do pojęcia, co nie seba?
Nie. Po prostu żenujące brednie, które nie interesują zupełnie nikogo.
Info od autora tego nagrania po trzech dniach od zdarzenia: "...ale już jest wszystko dobrze. Lekarzom udało się szybko zdobyć odpowiednich rozmiarów endoprotezę kolana..."
Także nie płakać tu tatuśki.
Także nie płakać tu tatuśki.
Farołrz napisał/a:
Ale extra. Już podwalam, na myśl o płaczu p🤬dowatych tatuśków
Choć Kurowo Ci łeb w dupe wsadze
podpis użytkownika
poker better than life
Mam dość nasrane we łbie, że tu siedzę, ale jaranie się głupotą dorosłych to jedno, ale krzywdą dzieci to już jest zwyrolstwo. Możecie się na mnie teraz wyżyć, ale mnie jakoś trzymanie się pewnych granic trochę jednak ułatwia życie. Martwi emocjonalnie, pewnie sami upadli na łeb za gówniaka - innego wyjaśnienia nie widzę.
acetylosalicylowy napisał/a:
U takiego dzieciaka max 1,5 roku, kości i stawy są bardzo elastyczne, założę się o piwo że mu się nic nie stało.
Dokładnie nic mu nie będzie trochę popłacze...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie