Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bredy75 2025-02-21, 21:16
ja kiedys poszedłem z synem na skatepark i chcialem mu pokazac ze to trzeba troche odwagi i bedzie git i na podobnej tylko mniejszej rampie mowie do niego no dawaj w dół spoko przeciez jakoś inni moga nie dał sie namówić to musiałem mu pokazac a ze z hulajnogami miałem do czynienia tyle co turysta w tajlandi z c🤬kami to jak się wyp🤬oliłem na ryj, to jedyne co to w miare trzymałem sie wpionie, bo nawet nie pamiętam w którym kierunku zacząłem leźć, młody myslał do konca ze sobie jaja robie a ja sie ocknąłem jak na siatke ogrodzeniową
Zgłoś
Gurtas 2025-02-21, 21:26 1
O k🤬a mać nieprzytomna to nie będzie pamiętać że ktoś ją dymal 🤣
Zgłoś
Paganini 2025-02-22, 6:42
A Ty rozróżniasz rolki od wrotek? 😁
Zgłoś
CrystalFairy 2025-02-22, 9:42 1
Cóż, w tej pozycji chyba będzie bardziej użyteczna
Zgłoś
C................i 2025-02-25, 16:35 1
no to teraz tylko wydupczyć