Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Sigonek 2022-05-04, 22:41 7
skywalker75 napisał/a:

są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie

Amerykanie dbają tylko o swój interes i swoje strefy wpływów, ale co to tłumaczyć ciemnocie. Wyjaśnij mi, bo pewnie jesteś w pełni zaszprycowany, co się stało z pandemią, że zniknęła z dnia na dzień ?
Zgłoś
djpyza 2022-05-04, 23:12
andrzejrobert75 napisał/a:

Jak zechcą coś zrzucać,to zrzuca,myślisz że Amerykany będą kark nadstawiać za jakiś kraj w Europie?

wiesz co to jest nato ? znasz takie przysłowie rączka ,rączkę myje ?
Zgłoś
piter52 2022-05-04, 23:22 1
A ,,żymskie" specyalisty od bezspadkowego nie wnieśli do tej pory roszczeń za upadły sprzęt..?
Zgłoś
Jackub10000 2022-05-05, 9:45
Wygląda jak martwy obcy
Zgłoś
riskone7 2022-05-05, 10:18
wrocek, Jakieś źródło? Na jakiej drodze wykonane zdjęcie?
Nie mogę skleić w tych okolicach lasu po dwóch stronach drogi.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-05-05, 10:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2022-05-05, 11:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lysymisio6969 2022-05-05, 23:49
dla mnie na bank tankowała baba
Zgłoś
JasiekSadisti 2022-05-06, 22:13
skywalker75 napisał/a:

są tutaj po to żeby ci na łeb z nieba nie zaczęły spadać inne przedmioty , jak na Ukrainie

Możemy być pewni że amerykanie będą walczyć do ostatniego Polaka. Smutne ale obawiam się że zostaniemy sami w razie ataku.
Zgłoś
durabo2 2022-05-07, 12:11
Polska: 1939 - alianckie ch.. e zostawili nas na pożarcie mimo sojuszu.
Polska 2022 - nie potrzebne alianckie ch.. e przyjechali do nas i tylko bałagan robią
Zgłoś
Attero132 2022-05-09, 10:42
Zgłoś
AmonG 2022-05-14, 21:40
Moje okolice. Dzisiaj mi ludzie o tym mówili.

riskone7 napisał/a:

, Jakieś źródło? Na jakiej drodze wykonane zdjęcie?
Nie mogę skleić w tych okolicach lasu po dwóch stronach drogi.

Droga nr 604. Wpisz w Google "wąż od samolotu, Nidzica" i wyskoczy info. To było bliżej Muszak, nie Robaczewa.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem