👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to był flegmatyk,czaił się bo chciał na przebiegającego żółwia wskoczyć

Haha widzę że tutaj co drugi stara się być śmieszniejszy aby tylko browara zgarnąć
Kombinujcie prosiaczki, kombinujcie!

Wczoraj był filmik z taką samą sytuacją, media jeszcze nic wam nie mówią na ten temat. To jest spowodowane przez pasożyta, którym zarażają się ludzie od kotów, gnieździ on się w mózgu ofiary i takie są tego skutki. Podsumowując zbliża się wymarzona apokalipsa zombi, z tym, że te nie zjadają mózgów tylko zamulają i zarażają.
Jest taka Choroba stasibasifobia
lęk przed staniem i chodzeniem czyżby objawy ???

Rusek naogladal sie reklamy Volkswagena i teraz przymierza sie do samochodu ktory by zaje..l ;]

Za trzema próbami i tak nie udało się Tobie dokończyć ostatniego słowa.

Prosze czekać-Wczytywanie bodźców odpowiedzialnych za poruszanie się 5%

Raz widziałem takiego co szedł 5 sekund i stał przez minutę zawieszony
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie