Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Niestety plaga coraz szerzej w Polsce...

Na taki obrazek trafiali dziś przechodnie spacerujący po ulicy Alzackiej na Saskiej Kępie. Kilkudziesięciu mężczyzn, wyznawców Islamu, modliło się wspólnie, wokół asystowali im policjanci.

Modlitwę i protest zorganizowała Liga Muzułmańska w RP "W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami". Protestowano przeciwko przewrotowi wojskowemu w Egipcie i "blokowaniu procesu demokratycznego" - czytamy w oświadczeniu Ligi, a także przeciwko prześladowaniu ludności cywilnej protestującej przeciwko panującym tam rządom wojskowym. W modlitwie wzięli udział tylko mężczyźni. Chłopiec ma na koszulce podobiznę Mohameda Mursiego - prezydenta Egiptu wybranego w wyborach, a ostatnio usuniętego ze stanowiska przez armię.

Na miejsce protestu wybrano małą uliczkę Saskiej Kępy, bo tu w jednym z szeregowców mieści się ambasada Egiptu. Mężczyźni modlili się dokładnie pod jej bramą. W programie protestu było przekazanie petycji ambasadorowi.

na koń panowie!

źródło: m.warszawa.gazeta.pl/warszawa/5,106541,14524007,Muzulmanie_modlili_sie_na_ulicy_w_Warszawie__To_protest.html?i=0
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:08 3
Trzeba zlikwidować straż miejską, tylko się gapią, nawet nie powk🤬iają :/
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:12
Ja p🤬le mieszkam na tej dzielnicy... ale tego c🤬jostwa to ja nie widziałem...
Zgłoś
slaweksie 2013-08-31, 10:17 2
Wqrwilo mnie to ...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:18
Az chcialbym poznac dokladne miejsce i godzine nastepnego takiego wybryku nie interesuje mnie ta policja wejde tam a za mna stanie wiekoszc !
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:24 1
Przecie polsko żondzoł ż🤬dy to jak to możliwe?że wpuszczajo swoich najwiekszych wrogow?
ps1 c🤬ja możecie
ps2 pewnie nikt nawet nie przeczytał co to za akcja bo jesteście tępe dzidy
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:27
"W poczuciu obowiązku solidarności i braterstwa z uciskanymi i prześladowanymi muzułmanami"

Ta, prześladowanie to my możemy im dopiero k🤬a pokazać, ko🤬y p🤬leni
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:36 1
sauerps napisał/a:

to jedź tam i zrób porządek, a nie piłujesz dupe jak ten wielki patriota/obrońca polski o którym tak namiętnie przed chwilą pisałeś

Nie jestem idiotą żeby niektóre rzeczy pisać w internecie, ale jedno miasto w Polsce nie śpi. Nie bój się, na swoim "podwórku" dbamy o porządek czego i wam życzę.

Nie chcę żeby ktoś tu się czymś chwalił, nie w tym rzecz. Chcę żebyście zaczęli coś k🤬a ROBIĆ przeciw tej zarazie. A nie o tym pisać, bo zlecą się media.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:36
i nie było ani jednej próby rozj🤬ia tego ??? ani jednej ??? a gdzie ci źli kibole?
Zgłoś
damian88719 2013-08-31, 10:40 2
Ewentualnie tak by mogli zostać:

podpis użytkownika

Life is brutal, and full of zasadzkas
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:45 5
k🤬a jak widzę takich smatogłowych kozojebców to się we mnie gotuje, rozp🤬oliłbym im łby tasakiem, ale znowu szkoda iść siedzieć za te szmaty
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-31, 10:46 6
Oh biedni, uciskani muzułmanie!
Jak się nie podoba to WYP🤬ALAĆ!
A ja się podoba to z kolei TEŻ WYP🤬ALAĆ!
Zgłoś
l__s2 2013-08-31, 10:52 2
k🤬a, nie było tam żadnego walca drogowego w okolicy? nie buduje się albo nie remontuje dróg w Warszawie?
k🤬a nie wierzę, że nie znalazł by się naj🤬y operator walca który by za flaszkę zrobił objazd przez Alzacką...
Zgłoś
makabrax 2013-08-31, 11:00 15

tak bym to załatwił...

podpis użytkownika

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Libky 2013-08-31, 11:01
Są coraz bardziej widoczni..
Niedawno dwóch Turków przejęło najbliższego kebaba.. wczoraj w sklepie trąciła mnie baba w półburce(na łbie samym). Jak jak podniosłem wzrok aż odskoczyłem. Była z mężem i małym ciapkiem.
Tu gdzie mieszkam, nie miałem dotychczas z tą szarańczą do czynienia. Widać zaczęło się na pełną skalę, a jak się skończy zależy tylko od nas...
Zgłoś
Matikens 2013-08-31, 11:04 2
Idealny próg zwalniający
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie