Tradycyjny bieg z bykami ulicami Tendilli (hiszpańska prowincja Guadalajara). Właściciel nowego Peugeota 208 otrzymał mandat za złe parkowanie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
Tradycyjny bieg z bykami ulicami Tendilli (hiszpańska prowincja Guadalajara). Właściciel nowego Peugeota 208 otrzymał mandat za złe parkowanie.
Jak byłem dzieckiem to widziałem jak budowlańcy siedzący na paze Żuka drażnili byka. Byk miał łańcuch przykręcony do belki w jakiejś niby stodole.
On to wyrwał bez żadnego problemu ,nawet nie zwolnił i wywalił auto na bok.
Ten byk był bardzo stary i zawsze spokojny.Trzymali go jedynie z sentymentu żeby nie oddawać do rzeźni .
Ten byk był bardzo stary i zawsze spokojny.Trzymali go jedynie z sentymentu żeby nie oddawać do rzeźni .
JoSeed napisał/a:
Rany boskie... jak silne jest to zwierzę, bez żadnego problemu "byczkuje" cięższy od niego pojazd...
To co zostaje z tych kretynów, którzy dokuczają na arenie... 🤔
Zostaje coś dobrego dla vegan i mięsożerców. Bo zostaje, albo warzywo, albo mielonka. 🧐
trawa napisał/a:
Jak byłem dzieckiem to widziałem jak budowlańcy siedzący na paze Żuka drażnili byka. Byk miał łańcuch przykręcony do belki w jakiejś niby stodole.
Porządny senior 💪
Dzisiaj można zobaczyć w internecie na co te zwierzęta stać,ale wtedy sam byłem w szoku.
Tak samo jak zobaczyłem dzika ,który rozrywał siatkę ogrodzeniową,a potem na ubitej ścieżce wkładał ryj w ziemie jak do wody.
Tak samo jak zobaczyłem dzika ,który rozrywał siatkę ogrodzeniową,a potem na ubitej ścieżce wkładał ryj w ziemie jak do wody.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie