Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:54
Harpunonosy 2019-08-16, 18:15 4
suborg napisał/a:

Nie pisz, nikt nie jest zainteresowany.

Nie wypowiadaj się za innych.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 18:35 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 18:42 4
Velciurze, za "wziąść" musiałbyś tak samo znienawidzić Sienkiewicza. Mówię ci to, bo nienawidzę galopujących ignorantów, którzy udają kogoś, kim nie są.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 18:55 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 19:45
Zgłoś
pizmak289 2019-08-16, 19:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 19:48 3
Zgłoś
spartan117 2019-08-16, 19:53 3
żaden kot w życiu nie dałby się złapać jak ten pies, XD
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 20:37 4
Zgłoś
Karboksylator 2019-08-16, 20:56 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-16, 23:34
Karboksylator napisał/a:

ale wiesz, że bynajmniej, a przynajmniej to dwa różne słowa? nawet nie synonimy...

ale ty czytałeś ze zrozumieniem to co ja napisałem? nawet nie...
Zgłoś
MadDave 2019-08-17, 0:00 1
Zgłoś
ePeeL 2019-08-17, 0:40 2
Zgłoś
konto usunięte 2019-08-17, 10:01
~Velture napisał/a:

Zastanawiam się jakim smutnym dzieckiem byłeś bez psa. Rodzice ci nie chcieli kupić czy zwyczajnie miałeś psa ale wolał twoich kolegów?
Co temat o psie to pie**olisz i pie**olisz i, k***a, pie**olisz swoje kacapały.
Jak twoja rodzina będzie chora to też powiesz, że lepiej za stodołę zabrać i przypie**olić w łeb niż leczyć?
800zł za kilka miesięcy życia. To dużo wg. ciebie?
Mówię to jako osoba która wydała tysiące złotych na leczenie psów chorych na raka i za każdym razem byłem świadom, że to tylko doraźna pomoc a koniec jest nieunikniony. Nie żałuję ani 1 grosza wydanego na leczenie.
PS. Nie szanuję osób mówiących/piszących "wziąść". Są dla mnie tak samo sp***oleni jak osoby mówiące "bynajmniej" zamiast przynajmniej.
Zapamiętaj sobie synek - jak chcesz coś wziąć to weź bo wychodzisz na debila jak zamiast wziąć chcesz wziąść.

no to fest masz pod deklem zjechane skoro tyle kasy wydajesz na pchlarze zamiast je uspić. żal mi ciebie
Zgłoś
krzysztof3011 2019-08-17, 13:23
Poligon6 jak zwykle ma rację. Mamy takie czasy, że normalność stała się dziwactwem - i na odwrót.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem