👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem możliwe że jego dziadek walczył w obronie Polski.
By zapewnić spokojne życie takim kretyom. Był by dumny.
By zapewnić spokojne życie takim kretyom. Był by dumny.

Ostatnio z kumplem w tesco tak robiłem. Ludzie strasznie się spinają.

@UP
Dostal warna za malowartosciowy post. twoj jest podobny.
Dostal warna za malowartosciowy post. twoj jest podobny.

GuziX napisał/a:
banany to warzywa ?
Marchewka to owoc, ślimak to ryba lądowa a Grodzkie to kobieta
te wszystkie bartki usa, wardęgi i inne oszołomy powinni mieć zakaz korzystania z internetu i dostać konkretnie po ryju.

GuziX napisał/a:
banany to warzywa ?
Tak wszystkie owoce to warzywa z tego co pamiętam z biologii z gimnazjum, ale biologiem nie jestem więc mogę się mylić, pozdrawiam

EDIT:
proszę takie coś znalazłem:
Cytat:
Warzywa – wspólne określenie dla jadalnych części roślin, takich jak liście, owoce, bulwy, łodygi i korzenie...
źródło: wikipedia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie