📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

W UK kradną reflektory od Mercedesow B i C, wystarczy tylko długi płaski klucz. Podważasz i wyskakuje z zatrzasków. Sprzedają potem za 700-800£ za komplet.
Skoro my to oglądamy to pewnie widział to też właściciel auta. Na kiblarzy pewnie już poszło zlecenie warte 200 pesos i za kilka dni zobaczymy nagranie jak wyłapują po 20 kulek gdzieś w faweli i koło życia się kręci
@Snajkers: 3 dni temu ul. Gwiaździsta. Dziki wschód się robi w Warszawie przez najeźdźców.

kzf napisał/a:
Holenderscy policmajstry skanowali pustostany (czyli tam, gdzie hodowali przyprawy) kamerami termowizyjnymi i standardowo montowane oświetlenie to wręcz strzałka "tu hodujemy". W reflektorach Porsche chodziło o to, że dają dużo światła, za to generują niską temperaturę i zmniejszają ryzyko wykrycia. W pewnym momencie potrafiły kosztować 20k za sztukę, bo poszukiwali tego zarówno skrojeni właściciele, jak i szklarniowcy.
To są bzdury, miejskie legendy. Samochodowe lampy się nie nadają do oświetlania upraw.
Ale fajtłapa. Tam jechał kolejny czerwony samochód
[ Dodano: 2024-12-07, 20:40 ]
Jak mam zapas lamp na cały rok.
[ Dodano: 2024-12-07, 20:40 ]
420710247365 napisał/a:
To są bzdury, miejskie legendy. Samochodowe lampy się nie nadają do oświetlania upraw.
Jak mam zapas lamp na cały rok.
śmieją się przyjeby z starej potoryzacji ,zapraszam do swego sztrucla z lat 90
czy tak im się uda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie