maciekmidian napisał/a:
Widać że taksówkarz wyprzedzał passata zaparkowanego na poboczu. Musiał ustąpić pierwszeństwa jadącej z naprzeciwka swoim pasem. Nie zrobił tego i sie jeszcze spruł.
Nie da się wyprzedzać zaparkowanego pojazdu.
Ale jak popełnił błąd, to mógł podejść i próbować się dogadać, a nie z mordą, ja się babce nie dziwie, bo jego zachowanie wynika właśnie z tego, że inni wcześniej ustępowali.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Przez sytuacje zap🤬lą słupki przy drodze na całej długości "w ramach bezpieczeństwa na drodze" i zakazy zatrzymywania, a potem ból dupy że nie ma miejsc do parkowania.
Ja rozumiem, że złotówa to c🤬j i jego wina, ALE poszkodowanej, za "proszę panią" i tak się szacunek nie należy.

Cierpiarze to k🤬y i tyle. Zawsze jest ich winna, nawet jak nie są winni.

Czasami mam wrażenie, że taksiarzami zostają policjanci na emeryturze, byli SBcy, konfidenci i im podobni. Jakoś tak charakter zawsze do siebie podobny mają.

Nawet jak babka to złośliwie zrobiła, to w przypadku złotówy wybaczmy - każdy powinien tak postąpić.

werther napisał/a:
Nie da się wyprzedzać zaparkowanego pojazdu.
Oj mało Ty o złotówach wiesz, oj mało

@niezwyciężony
dałem Ci browara za ten joke, ale daje stówę że to wyglądało tak: "jebne se posta... jebłem".
dałem Ci browara za ten joke, ale daje stówę że to wyglądało tak: "jebne se posta... jebłem".
Akurat za spuszczenie powietrza to mu c🤬ja zrobią
To czasowe pozbawienie używalności
Mandat za to k🤬a jest jakiś śmieszny, bo to wykroczenie jest