Ja p🤬le, wygral i nagle wszyscy o nim p🤬la a jakby nie dolecial to WSZYSCY MIELIBY GO W DUPIE, cebularze.
MICHALANIOLDZ🤬KO napisał/a:
Ja p🤬le, wygral i nagle wszyscy o nim p🤬la a jakby nie dolecial to WSZYSCY MIELIBY GO W DUPIE, cebularze.
Rozumiem, że hołubienie wygranym to taka nasza polska przypadłość, a na całym świecie uwielbia się i rozmawia się o tych co zajęli 7, 20 czy 43 miejsce?
Jak już musisz gdzieś trolować to zmień portal albo zacznij k🤬a używać mózgu.
Wielkie gratulacje dla Kamila! Życzymy dalszych sukcesów na tej olimpiadzie.
Polacy! Są jeszcze dwa złote krążki do wzięcia! Pierwszy raz w historii mamy drużynę, która może powalczyć o złoto!
niech mu pogratuluje Trynkiewicz w rytm Gangam Style i Donatana i wszyscy bedziecie po jednych pieniadzach
Cobyście nie gadali to, zagranie polskiego hymnu u Ruskich zawsze jest bezcenne. Brawo Kamil.
Starsi użytkownicy pewnie pamiętają czasy gdy zaczynał się boom na skoki w polsce. Małysz i rekordy, obecny trener Kruczek skakał jeszcze w kadrze razem z Mateją i Stochem... I taki polew z stocha i mateji mieli wszyscy... Bo małysz pierwszy a stoch/kruczek/mateja miejsca 50-90... i Ciagle to samo, drużynowy konkurs zawsze w plecy... i jak by ktoś wtedy powiedział że STOCH zdobędzie złoto na olimpiadzie w ROSJI za parę lat... 40 milionów rodaków parsknęło by śmiechem
A tu taki numer... GG WP STOCH!

A tu taki numer... GG WP STOCH!
podpis użytkownika
facebook.com/DoDna-1747635435510171/
asco napisał/a:
http://www.polskieradio.pl/177/3186/Artykul/1045072,Soczi-2014-Stoch-dal-nam-kielich-szczescia-emocjonujacy-komentarz-Tomasza-Zimocha Komentarz Zimocha oddaje wiecej emocji niz video
![]()
Jak słuchałem dziś w radio powtórkę komentarza Zimocha, to miałem ciarki na całym ciele i aż oczy się szkliły... Ten gość jest lepszy niż jakakolwiek relacja w wersji full full full HD.

PiotrekMMA napisał/a:
Wyp🤬alać z j🤬ymi wstawkami o Stochu bo każdy K🤬A wie!
Jaranie się Stochem to pedalstwo, a Ziobro i Kot to ciota i c🤬j.
ja p🤬le zawsze się znajdzie jakiś niedoj🤬y, zacofany podludź jak ty.. w ogóle co ty robisz na mojej planecie? weź wyp🤬alaj patologio
Zaj🤬o paintem...

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon

Z początku myślałem, że sp🤬ala przed tą czerwoną kropeczką, która oznacza podświetlenie podczerwienią by nakierować pociski - ale jestem głupi