Związkowcy odsłonili przed Sejmem pomnik premiera Donalda Tuska. Statuta powleczona złotą farbą, przedstawia premiera w peruwiańskiej czapce z piłką pod pachą. Umieszczono pod nią napis "premierowi naród"
i odsłonięcie owego pomnika
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-13, 18:50
Przyjechało bydło do Warszawy i blokuje ulice i do tego drze ryja. Ale przynajmniej postawili pomnik dla wielkiego człowieka, dzięki czemu trochę zyskali w moich oczach.
Dlaczego nie można zrobić mu wjazdu na chatę i wywieźć go na taczce i zmusić do dymisji ?
Sarkazm: poziom nieskończoność.
konto usunięte
2013-09-13, 19:40
konto usunięte
2013-09-13, 19:54
Szkoda tylko, że związkowcy od tuska nie lepsi.
GranatPL spok Tylko napisz mi czy masz jakąś alternatywę jeżeli chodzi o tuska.
Tak prawdę mówiąc nie ma.
jakoś mi się kojarzy z postaciami z Jakuba Wędrowycza ;p
Aż się zalogowałem, żeby dać piwo. Brawo
Ale dlaczego ten posąg jest podobny do Jana Pawła II ?
Złoty człowiek
konto usunięte
2013-09-13, 21:15
konto usunięte
2013-09-13, 21:43
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Temat: "złoty pomink dla tuska"
miałbyć pies lejący na sejm, ale jak widać został zzablokowany jego projekt to zzrobili sobie darcie i postawili pomnik premiera
Czyżby jakiś zagorzały fanatyk Tuska się znalazł wśród modów ?