Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Zmagania z jajkiem
AW987 • 2013-01-20, 15:08
Zmagania mojej szczurzycy z przysmakiem jakim jest kurze jajko. Może mało sadystyczne, ale zmagania zwierza wyglądają zacnie.

Materiał własny więc na pewno nie było

podpis użytkownika

No pain, no gain...
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-01-20, 17:42 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-20, 17:49
masz dłonie jak baba a gryzoń zadbany więc, no to tyle
Zgłoś
dominik_nufc 2013-01-20, 18:02 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mikEWrona 2013-01-20, 18:09
Zgłoś
delsol 2013-01-20, 18:18
Zgłoś
Melooksg 2013-01-20, 18:21 2
W sumie fajny... idealny jako przysmak dla gada
Zgłoś
mefiek 2013-01-20, 18:35 1
Też mam szczurzyce w łóżku, piwo
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-20, 18:51
Nie ugryzie też miałem szczura kiedyś i także uwielbiał jajka, ale byłem mniej sadystyczny i gotowałem je na twardo i przekrajałem n a pół wraz ze skorupką zajebiste zwierzątka...
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-20, 18:58 1
Zgłoś
krzysiek444 2013-01-20, 19:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-20, 19:14
Jak ja bym miał coś takiego w domu to bym pobiegł po szpadel.
Zgłoś
Rhumun 2013-01-20, 19:27
Ale fajna mysz.
Zgłoś
bhhnmg 2013-01-20, 20:00
daj jej małą myszkę jak dla węża, to dam piwo xD
Zgłoś
AW987 2013-01-20, 20:06 3

podpis użytkownika

No pain, no gain...
Zgłoś
magol 2013-01-20, 20:24 6
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem