Główna Poczekalnia (15) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
W Paryżu zmarł student, sympatyk skrajnej lewicy, pobity przez skinów ( rdzennych faszystów !! ). Sprawa ta wywołała w całej Francji wielkie poruszenie. ( mój przypis.. buehhee jakiej całej, patrzcie na zdjęcie na samym dole, ile ludzi brało udział w demonstracji przeciwko homolobby tylko w samym Paryżu )

na zdjęciu niżej manifestacja w obronie zboczeńców:
Clement Meric (trzeci z lewej) na manistestacji przeciwko homofobii

Policja aresztowała cztery osoby, trzech mężczyzn i jedną kobietę podejrzanych o udział w napadzie na studenta renomowanego Instytutu Studiów Politycznych "Science Po". Trzy inne osoby są poszukiwane. Wszyscy należą do faszyzującej organizacji Młodzieży Nacjonalistyczno-Rewolucyjnej.

Zabójstwo wywołało powszechne potępienie wśród polityków lewicy i prawicy.

Premier Ayrault zażądał od ministra spraw wewnętrznych i od ministra sprawiedliwości, aby zrobili wszystko, by zgodnie z zasadami demokracji doprowadzili do rozwiązania tych wszystkich grup, które wyrastają z ideologii faszystowskiej i neo-hitlerowskiej. - Rząd będzie je zwalczał i jestem pewien, że całe Zgromadzenie Narodowe nas w tym wesprze - dodał premier.

W pobliżu Dworca świętego Łazarza w Paryżu, gdzie doszło do tragedii i w wielu miastach Francji odbyły się manifestacje, których uczestnicy protestowali przeciwko obecności skrajnej, faszystowskiej prawicy w ich kraju.

Oraz wielka manifestacja licząca 1,5 MLN ludzi przeciwko homo !!!

A teraz ty zadaj sobie pytanie po której stronie leży demokracja większości ?

Francjo obudź się, doprowadź do rewolucji która rozleje się na całą Europę..

http://fakty.interia.pl/swiat/news-zmarl-student-pobity-przez-skinow-w-paryzu,nId,979008
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bishfinger 2013-06-07, 7:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Draiks 2013-06-07, 8:03
Raaany, u nich nawet protestujący wyglądają jakoś śmiesznie. Nie widzę tam żadnego który wygląda jak facet, jeszcze te żałosne chustki na twarzy
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 8:12
cerastes napisał/a:

Francjo obudź się, doprowadź do rewolucji która rozleje się na całą Europę..

Taaa.... Francja swój limit rewolucji osiągnęła już daawno temu, ale jak na panów z wąsami jedzących bagiety to i tak dużo....
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 8:14 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 8:24
i dobrze mu tak, kosa ode mnie !!!!!!
Zgłoś
kaiel 2013-06-07, 9:03
haha rewolucja we Francji, chyba tylko taka ,że zmienią proszek do prania swoich białych flag
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 9:12 1
Zgłoś
kapral 2013-06-07, 9:27
Koniec Świata napisał/a:

Nie jestem lewakiem, ale tak się składa, że prawica jest ostatnimi czasy upierdliwa, a swoimi wrzutami na Sadolu wręcz odpycha. Wygląda to już tak jakby część użytkowników straciła kontakt z rzeczywistością.

a co Ty myślisz. że będziemy wrzucać takie rzeczy żeby do siebie przyciągać? nie chłopaku. trzeba "mówić jak jest"
Zgłoś
wielki sadini 2013-06-07, 9:28 2
Zgłoś
Garen_pentakill 2013-06-07, 9:32 3
Zgłoś
Miętus12 2013-06-07, 9:38
najlepiej oceniony komentarz artykułu + odpowiedzi do niego....

Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 10:07
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 10:37
Można się nie zgadzać z czyimiś argumentami, poglądami ale w sytuacji gdy ktoś za swoje poglądy zostaje pobity i w skutek tego pobicia umiera, zostaje przekroczona jakaś granica, to już nie jest Europa, to przypomina kraj arabski. Nie jestem zwolennikiem socjalizmu i bez umiaru otwartych granic, wręcz przeciwnie, ale takie wydarzenia, obojętnie której strony konfliktu by dotyczyły, budzą we mnie przerażenie. Chcecie zmian? zmieńcie rządy, obalajcie je,strajkujcie ale po co uciekać się do takiej agresji? A tu w komentarzach? festiwal życzenia śmierci, dziwicie się potem że admini kary zaostrzają.
Zgłoś
farah398 2013-06-07, 10:46 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-07, 10:51 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem