👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie najbardziej zadziwia, jak taki "facet" zarabiający circa 100 tysięcy funtów tygodniowo (!), może po takim zagraniu przyjść do domu i spojrzeć w lustro. Przecież jego umiejętności spokojnie by wystarczyły, okiwać przeciwnika, względnie zostać sfaulowanym.
pumba napisał/a:
Powinna powstać komisja, która analizowałaby mecze i karała za takie aktorstwo klub albo piłkarza, który udawał.
to barcelona w ogóle by składu nie miała xd
Problemem jest brak powtórek wideo. Piłkarz woli się położyć na ziemi, czasem przez to przeciwnik dostanie zasłużoną żółtą kartkę. Często jest kontakt i zawodnik czuje uraz i leży na murawie, ale wie też, że faulu nie było. Niestety ale teraz częścią gry jest wymuszanie takiego babskiego zachowania.
Kto normalny wrzuca tu to pedalstwo nadal? Przepraszam złe pytanie. Co za pedał wrzuca tu to pedalstwo?
xTyMeRx, Karę płatną? Chyba raczej finansową... Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale zazwyczaj tak karze się kluby.

akurat Suarez za symulki sam cierpi najbardziej bo w chwili prawdziwego faulu sedziowie mysla że symuluje

Siwy - słowo "negować" oznacza "zaprzeczać", "podawać coś w wątpliwość". Tobie chodziło o "potępiać".
Dobra wracam frytki podawać.
Dobra wracam frytki podawać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie