Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-03-26, 15:20
Więcej takich akcji!!! Ale na Krupówkach
Zgłoś
feranos 2013-03-26, 15:39
j🤬e kebaby, do gazu z nimi!

podpis użytkownika

www.feranos.eu
Zgłoś
Bridgwater88 2013-03-26, 17:25
nie jestem pewien czy to strazak cyz hiszpanska inkwizycja...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-26, 19:47 1
kurewsko podniósł mi ciśnienie ten filmik, gościu pracuje pozytywnie sobie i Ci muszę coś doj🤬 - sk🤬iałe gnojki
Zgłoś
kroplowa 2013-03-26, 19:47
Warka323 napisał/a:

p🤬lona dzieciarnia ... gościu pracuje na życie ewentualnie dorabia sobie, nie jest to jakaś super fucha ale zawszę lepsze niż bezrobocie i siedzenie na dupie a tępe dzieci myślą że zabłysną i będą fajne

A też gadasz bzdury. Zawsze to trochę finezji w tym smutnym jak p🤬da przebraniu :crazy:
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-26, 20:30
j🤬e małpki
Zgłoś
Konto usunięte 2013-03-26, 21:47 1
gruchens napisał/a:

Coś pozytywnego się dzieje na ulicy, to trzeba przyj***ć. I później się dziwią, ze nic się nie dzieje w tym kuźwa szarym świecie.

Pozytywnego? Jedyna pozytywna rzecz u murzynów to wyniki na AIDS i HIV'A -.-

kroplowa napisał/a:

A też gadasz bzdury. Zawsze to trochę finezji w tym smutnym jak p🤬da przebraniu :crazy:

22 lata a pewnie jeszcze na utrzymaniu rodziców, gówno wiedzący na temat dzisiejszego świata pracy. Powodzenia gdy wreszcie powiedzą Ci że masz szukać pracy, obyś znalazł lepszą niż On...
Zgłoś
wodnik 2013-03-26, 22:12
2 na 1 ? i to jeszcze takim sposobem ? skopalbym i nie mial wyrzutow. a do tego nagralbym filmik i wrzucil na harda. ( w koncu trzeba sprobowac akcji z American History X )
Zgłoś
tekkit 2013-03-27, 0:34
dalej jestescie za bezstresowym wychowaniem ? jak moj mi podskoczy to mu przyp🤬ole tak że kabel z radia przejdzie na wylot, a niech mnie sadem postraszy to go wypieprze na rok do poprawczaka powiem ze sobie nie radze z bachorem. Nie ma cackania sie tylko trzeba pokazac dziecku granice. Nie maltretowac ale wychowywac, nie chowac, toż to nie świnia.
Zgłoś
OsCaRiTo 2013-03-27, 13:34
a mi się podobało i h🤬j wam w dupe
Zgłoś