Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:11

W Ohio Shane Newman, podejrzany o kradzież tabletu, podczas przeszukania próbował postrzelić policjanta, ale broń odmówiła współpracy

Teraz przestępca jest oskarżony o usiłowanie zabójstwa, a kaucja została ustalona na 1 milion dolarów.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-12-20, 10:43 ]
Opis znaleziony na innej stronie: para kradła w Wallmarcie, policjant nie chcial strzelać aby nie trafić ochroniarza
Zmieniono 2 razy Zgłoś
T.G.S. 2025-12-20, 12:34
gruba go namawiała , coś w stylu "na co czekasz p🤬do"
Zgłoś
majeńka 2025-12-20, 14:00
TheEminemShow napisał/a:

Fakt, że za USIŁOWANIE ZABÓJSTWA może ktoś
wpłacić kaucję żeby cie wypuścić, to jak nonsens.
Masz ziomka, potencjalnego recydiwstę (kradzież
usiłowanie, przy czym za zabójstwo policjanta chyba w tym kraju grozi dożywocie lub śmierć), a i
tak może wyjść za pożyczkę, kasę bogatych starych czy ziomków. Za szczanie w miejscu publicznym rozumiem kaucję jako rodzaj kary ale nie w przypadku takiego czegoś.

Oni mają kaucję w konstytucji...
Zgłoś
mesjans 2025-12-20, 15:08
PsikutaBezS napisał/a:

I będzie gnił w więzieniu bo go nie stać ma na kaucje - tak wygląda ta wasza Ameryka

To że go nie stać na kaucję uznajesz za problem? To że jest jakakolwiek kaucja za próbę zabójstwa to uważam za problem.
Zgłoś
spicycreampasta 2025-12-20, 15:16 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gabrysia1971 2025-12-20, 15:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
xdrt 2025-12-20, 15:33
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-12-20, 16:26
Planowałem to wrzucić wczoraj, ale miałem mieszane uczucia - czy nie za delikatnie
Zgłoś
barniak 2025-12-20, 17:38
Cały filmik patrzyłem na tą ulaną świnie wtf
Zgłoś
Mega84 2025-12-20, 21:48
W białej koszuli koleś uratował wszystkich dookoła. Powinien dostać medal. Zajebista reakcja i zajebiste zachowanie! Pochwalam!
Zgłoś
chada 2025-12-20, 22:04
Nie do końca broń odmówiła współpracy tylko wygląda na to że nie miał pocisku w komorze bo słychać iglicę xD. Nie ma mowy o niewypale bo pociągnął suwadło i nic nie wyleciało więc dopiero załadował tym pociągnięciem
Zgłoś
mireczek86 2025-12-21, 16:48
Wiedziała ze miał broń, ale w tym momencie pomyślałem, czemu ochroniarz nie interweniował po sekundzie zauważyłem broń, trzeba być czujny, kiedy broń nie wystrzeliła lub celowo chciał aby go postrzelono, może by ktoś inny dostał przypadkowo ale kiedy nie było strzałów laskę nawiedził refleks i zdała sobie sprawę że zaraz może oberwać kulką, bo młodemu latała w cztery ściany spluwa odepchnięta przez policjanta może ją dopadnie, krzyki jej mają zmylić a strach też jest zauważalny w głosie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem