gruba go namawiała , coś w stylu "na co czekasz p🤬do"
TheEminemShow napisał/a:
Fakt, że za USIŁOWANIE ZABÓJSTWA może ktoś
wpłacić kaucję żeby cie wypuścić, to jak nonsens.
Masz ziomka, potencjalnego recydiwstę (kradzież
usiłowanie, przy czym za zabójstwo policjanta chyba w tym kraju grozi dożywocie lub śmierć), a i
tak może wyjść za pożyczkę, kasę bogatych starych czy ziomków. Za szczanie w miejscu publicznym rozumiem kaucję jako rodzaj kary ale nie w przypadku takiego czegoś.
Oni mają kaucję w konstytucji...
PsikutaBezS napisał/a:
I będzie gnił w więzieniu bo go nie stać ma na kaucje - tak wygląda ta wasza Ameryka
To że go nie stać na kaucję uznajesz za problem? To że jest jakakolwiek kaucja za próbę zabójstwa to uważam za problem.
Planowałem to wrzucić wczoraj, ale miałem mieszane uczucia - czy nie za delikatnie
Cały filmik patrzyłem na tą ulaną świnie wtf
W białej koszuli koleś uratował wszystkich dookoła. Powinien dostać medal. Zajebista reakcja i zajebiste zachowanie! Pochwalam!
Nie do końca broń odmówiła współpracy tylko wygląda na to że nie miał pocisku w komorze bo słychać iglicę xD. Nie ma mowy o niewypale bo pociągnął suwadło i nic nie wyleciało więc dopiero załadował tym pociągnięciem
Wiedziała ze miał broń, ale w tym momencie pomyślałem, czemu ochroniarz nie interweniował po sekundzie zauważyłem broń, trzeba być czujny, kiedy broń nie wystrzeliła lub celowo chciał aby go postrzelono, może by ktoś inny dostał przypadkowo ale kiedy nie było strzałów laskę nawiedził refleks i zdała sobie sprawę że zaraz może oberwać kulką, bo młodemu latała w cztery ściany spluwa odepchnięta przez policjanta może ją dopadnie, krzyki jej mają zmylić a strach też jest zauważalny w głosie.