Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Zmiana pasa
Pener • 2012-01-18, 17:02
tak to jest jak jeden zap🤬la a drugi nie patrzy w lusterka
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-18, 23:08
nie w tym temacie napisałem
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 23:19
Cytat:

haha ten typ przylazł z giwerą w ręce czy mi sie wydaje ??

To Rosja, bez broni lepiej nie wychodzic z domu...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 23:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2012-01-18, 23:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-18, 23:58
Powiem wam ze robie z dwoma rusakami i jak zyje 28 lat to gorszych debili nie spotkalem i co najlepsze kazdy ale to kazdy nie nawidzi POLAKOW !!! Polglowki
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 0:13
to nie pistolet dzieciaki, to wibrator analny, też mam taki w aucie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 0:29 9
Oczywiście, że kozerq1 ma racje. Widzę sporo piw wystawionych nie tym co trzeba. Nie wiem kto wam dał prawa jazdy, ale teraz się nie dziwię, że tylu na drogach beznadziejnych kierowców. Szary jest ewidentnie winien. Czarny dawał zawczasu kierunkowskaz - więc już w tym momencie szary powinien zwolnić w myśl zasady o ograniczonym zaufaniu do innych kierowców, a nie dawać w piździel ile fabryka dała z klapkami na oczach, nie patrząc na boki, bo "ja jadę i mam pierwszeństwo". Miał dość czasu, żeby zwolnić co widać na filmiku i nie zrobił tego mimo że tamten sygnalizował swój zamiar dużo wcześniej. To po pierwsze. Po drugie - najważniejsze - czarny widząc w lusterku nadjeżdżającego szarego rezygnuje z manewru i wraca na swój pas, natomiast szary, zjeżdża ze SWOJEGO i wbija się w tył czarnego na jego pasie. Szary po prostu się zagapił, jechał za szybko, a gdy zobaczył auto było już za późno i próbował się ratować ucieczką na sąsiedni pas - to był błąd.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 0:41 5
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 1:23
Dziwna jest ostatnie reakcja szarego, mianowicie zmiana pasa i walnięcie w dupę. Gdyby został na swoim i ostro hamował, to może by do niczego nie doszło. Myślał chyba, że w ostatniej chwili zamienią się po prostu pasami
Zgłoś
Rokson 2012-01-19, 5:50 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 7:18
on z kluczem przyszedł, pytał czy pomóc przy zmianie opony
Zgłoś
Przemo2sb 2012-01-19, 7:28
Zgłoś
dashadow 2012-01-19, 7:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-19, 8:17
Zgłoś
Takewon 2012-01-19, 8:21 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem